Dnevni horoskop za 05.08.15

Ovan (21. mart -19. april)


Ako budete pozvani na neku kućnu sedeljku, biće vam prijatno u društvu nekog ko je dosta različit od vas, ali to je upravo ono što će vas privući toj osobi. Mogli bi ste dobiti poziv od jednog Jarca ili Bika u vezi sa zajedničkim izlaskom na mesta na kojima obično izlaze mladi. Nemojte dopustiti da vas iznervira jedan Ovan svojim komentarom koji se odnosi na vašeg partnera.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Sređujete međuljudske odnose, rešavate ljubavne probleme. Napokon ste se odlučili na takav korak, pošto su se stvari iskomplikovale. Ono čega se najviše plašite jeste istina. Daleko vam je bilo lakše da živite pod svakodnevnom presijom nego da istini pogledate u oči.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Ne bi trebalo da budete previše uzdržani prema nekom ko vam je veoma odan i kome ste obećali zajednički izlazak. Ako se radi o dugogodišnjem prijatelju koji je od skora slobodan i poziva vas često da se negde nađete, ne odbijajte jer bi vam se mogao sada dopasti ili biste mogli primetiti veliku promenu na njemu.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Pokušajte da pokažete više osećanja i veše razumevanja za partnera. Moguće je da ste već prilično duboko zagazili u neke romantične vode a da toga niste ni svesni i da je sve počelo svojevremeno kao poslovna saradnja. Dopadju vam se Jarac, Škoripija i moguće jedan Bik.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Pozicija Venere i Meseca deluje na vas pomalo razdražujuće ako ste romantični i očekujete nečiji poziv. Imate utisak da ste pred izazovom na koji ne znate kako da odgovorite. Ako ste u braku, osećate se u podjednakoj meri zanemarenim i nedovoljno voljenim.Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Bikom oko zajedničkog putovanja. Moguća je ljubomorna scena sa Vodolijom ili Ovnom.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Polazi vam za rukom da obavite više poslova koji su se u međuvremenu nakupili. Uživate u harmoniji, zadovoljni uspesima najbližih. Mirno \"predete\" na partnerovom ramenu, praveći planove za nove poduhvate. Usamljene Vage mogu upoznati osobu svoga života, ukoliko budu, kao po običaju, društvene.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Moguće da ste nestrpljivi i nervozni naročito u kontaktima sa vazdušnim znacima koji ne žele da u nečemu popuste ili pokušavaju da vam nametnu svoj stil. Ako radite sa kreativnim osobama u okviru posla čeka vas susret o kome maštate.Ne odustajte od ljubavi do koje vam je stalo samo zato što partner nema mnogo vremena za vas.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Mesec vam donosi mogućnost lepog provoda i susreta sa osobama koje su vam simpatične, ali ukoliko niste u dužoj vezi, verovatno nećete biti spremni da tek tako prihvatite nečije udvaranje, ma koliko vam to intimno prijalo. Jedna Vodolija ili Ovan mogu pokušati da se sa vama zbliže i daće vam na znanje da im se dopadate na originalan način.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Moguć je susret na kraćem putu. Ne odustajete od poziva onih koji vam se udvaraju. Trudite se da na svaki način iskoristite priliku koja vam se ukazuje u društvu jednog Lava. Ukoliko tražite uzbuđenja, naći ćete ih negde u okviru posla zbog koga morate često da putujete. Imajte poverenja u nekog drugog Ovna koji je u podznaku Blizanci ili Ovan.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Oscilacija raspoloženja u večernjim satima je ono što donosi tranzit Meseca naročito ako nemate mnogo planeta u vatrenim znacima. U kasnim večernjim satima može podstaći kod vas želju za isticanjem neko ko će vam davati komplimente u društvu i vi ćete se pitati zašto to radi. Trudite se da na svaki način privučete nečiju pažnju, moguće da vas u tome podržavaju Bik i Vaga u koje imate veliko poverenje.Ako vam se dopada Lav, razmislite da li imate za njega nerava.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti, važno je da ostvarite osnovni dogovor. Zadržite odredjenu meru opreza i mudrosti, nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna Vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama. Sugestija: Izbegavajte naporne ili konfliktne situacije.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Na ljubavnom planu bi trebalo da budete maksimalno tolerantni da ne biste došli u konfliktnu situaciju sa stalnim partnerom . Ukoliko ste slobodni nemojte se udvarati osobi sa kojom vas deli velika razlika u godinama, naročito ako ste dama Bik a dopada vam se Škorpija. U porodici je moguć neprijatan razgovor na temu vašeg ljubavnog života.
Podeli sa prijateljima