Dnevni horoskop za 02.08.14

Ovan (21. mart -19. april)


Dobićete poziv za susret sa jednom Škorpijom kojoj ste odavano veoma dragi. Ako budete u prilici da se sretnete na javnom mestu ili negde u većem društvu, otvoreno ćete joj se udvarati pred svima. Pokušavate da istovremeno vodite i sadržajan društveni život i prilično diskretan i da se o vama što manje zna.Trudite se da se dopadnete Strelcu ili Raku koji se bave sportom ili muzikom. Prija vam društvo temeperamentne i ambiciozne osobe.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Pokušajte da pokažete više osećanja i veše razumevanja za partnera. Moguće je da ste već prilično duboko zagazili u neke romantične vode a da toga niste ni svesni i da je sve počelo svojevremeno kao poslovna saradnja. Dopadju vam se Jarac, Škoripija i moguće jedan Bik.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Ne budite previše sigurni u sebe kada su u pitanju osećanja jednog Blizanca ili Device. Moguće je da vas smatraju šarmantnim ali ne i previše sigurnim u pogledu zajedničkog života. Ukoliko mislite da im nametnete svoju volju, to će ići malo teže. Neko je vrlo uporan da vas osvoji, možda toga niste ni svesni. Na vas intenzivno misle Ribe, Lav i Jarac.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Priželjkujete da vam se javi Vaga. Moguće da ste predmet maštanja nekih osoba koje nemaju mogućnost da sa vama provedu onoliko vremena koliko bi želele i da će vam to dati na znanje na diskretan način. Očekujete da jedna Vodolija koja vam duže vreme daje na znanje da nije ravnodušna konkretno da na znanje šta od vas očekuje. Dobijate mogućnost da sretnete nekog na većem skupu
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Ovo bi mogao biti interesantan dan ako vam je simpatija neko s posla ko dosta vremena provodi u inostranstvu. Moguće da se radi o osobi koja planira da radite zajedno ili vam je to već više puta nagoveštavala da bi joj odgovralo. Imate veliku potrebu za samostalnošću. Jedan Strelac na svaki način pokušava da vam da na znanje koliko vam je odan ali to ne čini na delu nego samo na rečima.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Potreba za ljubavlju i seksom zaista je snažna, pa ćete shodno tome i funkcionisati. Ukoliko partner ne uspe da protumači vaše želje, snaći ćete se, kako to obično biva, sa strane. Aktivni ste i srećni, svesni lepote svakog trenutka. Nastavite tim tempom uz podršku Škorpija i Ovnova. Alergija ili problemi sa grlom.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Imate veliki krug prijatelja, ali mnogi od njih su sa vama samo da bi sačekali pravi momenat da vam se udvaraju. Razmislite da li vam je to potrebno ako imate stalnog partnera. Bilo bi bolje da se manje nervirate oko komentara koji dolaze iz vaše okoline, posebno iz partnerove porodice, jer mogu biti prilično neprijatni.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Ako ste slobodni, verovatno ste oduševljeni nekom Vagom koja je prisutna u javnosti. Osećate da će uskoro da se situacija popraviti i postaćete nešto komuniktaivniji ali i uporniji. Današnja pozicija Meseca čini vas pre opuštenim nego spremnim na bilo kakvav zajednički provod. Moguće da ste opterećeni nekim poslovnim problemima. Dobijate mogućnost da upoznate nekog ko nije slobodan i verovatno će vas i pored te činjenice zaintrigirati.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Oscilacija raspoloženja u večernjim satima je ono što donosi tranzit Meseca naročito ako nemate mnogo planeta u vatrenim znacima. U kasnim večernjim satima može podstaći kod vas želju za isticanjem neko ko će vam davati komplimente u društvu i vi ćete se pitati zašto to radi. Trudite se da na svaki način privučete nečiju pažnju, moguće da vas u tome podržavaju Bik i Vaga u koje imate veliko poverenje.Ako vam se dopada Lav, razmislite da li imate za njega nerava.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Tranzit Meseca vas može činiti pomalo nestrpljivim i nedovoljno tolerantnim, naročito kada je u pitanju veza koja je već puna trzavica.Potrebno je samo neka pogrešna reč pa da vaš partner oseti to kao provokaciju. Ne ulazite ni u kakve rasprave ako nemate većeg razloga za to, posebno ne sa vatrenim znacima.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Verujete da ste u mogućnosti da rešite odnos sa partnerom dobrom taktikom ali vam to nikako ne bi odgovaralo u odnosima sa jednim Jarcem koji u poslednje vreme nije pokazivao mnogo razumevanja za vas. Dobićete poziv da se sretnete sa Ribama koje su vam više puta nagoveštavale da joj se dopadate.Jarac je više puta dokazao svoju privrženost. Nekome je veoma bitno da ostavi na vas povoljan utisak.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Pozicija Venere i Meseca deluje na vas pomalo razdražujuće ako ste romantični i očekujete nečiji poziv. Imate utisak da ste pred izazovom na koji ne znate kako da odgovorite. Ako ste u braku, osećate se u podjednakoj meri zanemarenim i nedovoljno voljenim.Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Bikom oko zajedničkog putovanja. Moguća je ljubomorna scena sa Vodolijom ili Ovnom.
Podeli sa prijateljima