Dnevni horoskop za 21.08.14

Ovan (21. mart -19. april)


Ako ste nedavno nekoga upoznali na putu,može vam se učiniti da je idealan za vas. Ukoliko se radi o sportisti ili osobi koja se bavi umetnošću,moguće da ste na pravom putu da se zaljubite. Fizički izgled partnera može biti presudan za vašu odluku da li ćete se upustiti u vezu ili ne. Sa duhovitom i šarmantnom osobom možete provesti prijatno veče ali vam neće biti jasno da li ona želi da sa vama nastavi vezu ili ne. Najverovatnije da ćete biti u priličnoj agoniji jer ćete biti razapeti između srca i razuma.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Imate veliki krug prijatelja, ali mnogi od njih su sa vama samo da bi sačekali pravi momenat da vam se udvaraju. Razmislite da li vam je to potrebno ako imate stalnog partnera. Bilo bi bolje da se manje nervirate oko komentara koji dolaze iz vaše okoline, posebno iz partnerove porodice, jer mogu biti prilično neprijatni.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Verujete da ste na pravom putu kada donosite važne odluke a zapravo niste načisto šta da očekujete od partnera. Imate najverovatnije šansu da se pomirite sa jednom Škorpijom ili Jarcem ali vi ne pokazujete dovoljno želju za druženjem sa onima koji nedvosmisleno ukazuju svoju pažnju i poštovanje.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


U poslepodnevnim satima obrazuje se napet aspekt između Meseca i Marsa, vladaoca vašeg znaka zbog čega porodični odnosi mogu izbiti u prvi plan. Moguće da je partner nezadovoljan tretmanom koji ima s vaše strane ili da je očekivao više pažnje. Budite spremni da se sretnete sa jednim Lavom, naročito ako treba da mu se izvinite.Ovo bi mogao biti za slobodne Ovnove jedan od onih dana kada mogu ući u tajnu vezu, flert ili mogu započeti neku avanturu sa osobom koja ih neodoljivo privlači a možda nije slobodna.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Ako budete pozvani na neku kućnu sedeljku, biće vam prijatno u društvu nekog ko je dosta različit od vas, ali to je upravo ono što će vas privući toj osobi. Mogli bi ste dobiti poziv od jednog Jarca ili Bika u vezi sa zajedničkim izlaskom na mesta na kojima obično izlaze mladi. Nemojte dopustiti da vas iznervira jedan Ovan svojim komentarom koji se odnosi na vašeg partnera.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Ponašate se kao da ne znate šta hoćete posebno kada je u pitanju jedan Rak koga ćete verovatno sresti u večernjim satima,i potpuno neočekivano u većem društvu.Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno jer pomalo sumnjate u sebe kada je ljubav u pitanju.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Želite da dobijete priliku da se sretnete sa Lavom ili Bikom da biste razgovarali o nečemu što se dogodilo između vas dvoje možda i pre nekoliko meseci. Ako želite da se pomirite sa jednim Jarcem, budite konkretniji u svojim ponudama, napravite prvi korak. Ne ulazite u raspravu sa Lavom koji vam često kontrira i vi znate da je uglavnom u pravu.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Uznemireni ste, mada bez razloga, što vas može ozbiljnije ugroziti. Budite optimista, pošto se nalazite pred pozitivnim životnim preokretom. U izgledu je odlazak na odmor praćen promenom okruženja. Upravo vam je to neophodno radi prevazilaženja napete situacije. Valja se nečemu prilagoditi.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Ne sumnjate u iskrenost jednog Raka, Jarca ili Škorpije ili nekog koga ste upoznali možda pre nekoliko meseci i povremeno vam se javlja. Dobićete priliku da se sretnete sa osobom na položaju koja će vam se otvoreno diviti i to će vam prijati.Stalni partner je veoma lojalan čak i kada vas kritikuje i dobro znate da možete da imate poverenja da sve što kaže zaista i misli. Ipak danas ste pomalo nervozni. Ne ulazite u raspravu sa Ribama koje o vama inače misle sve najbolje.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Ne propuštajte priliku da se sretnete s nekim ko je nakratko došao u vaš grad ili često svraća na vaše radno mesto, naročtio ako je Jarac.Jedan Bik ili Vaga mogu vam pomutiti račune i mogu napraviti neku vrstu intrige Moguće je da dugo niste imali prilike se sretnete s nekim koga dugo niste videli. Pruži će vam se šansa da kažete stalnom partneru ono štpo odavano želite. Ako ste slobodni, jedan Strelac, Vodolija ili Ovan žele da se sa vama sretnu.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Ono što druge izluđuje vas čini potpuno ravnodušnim. Možda je to jedan od razloga zbog čega vas okolina ne razume najbolje? Trenutno funkcionišete zahvaljujući sjajnoj intuiciji koja vam jasno daje do znanja šta valja činiti. Samo u slučaju da se na nju ne obazirete, pravićete greške u ponašanju.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Današnji dan, posebno veče mogu biti izuzetno interesantni, posebno ako budete imali aktivan društveni život, a skloni ste da se udvarate drugima iako imate stalnog partnera. Pozicija Marsa, planete strasti znači za vaš znak upravo mogućnost da preko prijatelja koji najverovatnije rade u inostranstvu ili saradnika, moguće i rođaka, upoznate nekoga ko će vas impresionirati.
Podeli sa prijateljima