Dnevni horoskop za 26.01.15

Ovan (21. mart -19. april)


Možete doživeti lep susret sa Vagom, Vodolijom na poslu ali je ta veza bi bila tajna i kratkog veka. Ako ste u dužoj vezi,imate pored sebe racionalnog partnera, zainteresovanog za biznis, koji ne pokazuje previše emocija prema vama osim na rečima. Moguće je da vas bombarduje izjavama ljubavi, bilo putem telefona, interneta,ili putem pisama.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Tranzit Meseca vas može činiti pomalo nestrpljivim i nedovoljno tolerantnim, naročito kada je u pitanju veza koja je već puna trzavica.Potrebno je samo neka pogrešna reč pa da vaš partner oseti to kao provokaciju. Ne ulazite ni u kakve rasprave ako nemate većeg razloga za to, posebno ne sa vatrenim znacima.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Dobićete poziv za susret sa jednom Škorpijom kojoj ste odavano veoma dragi. Ako budete u prilici da se sretnete na javnom mestu ili negde u većem društvu, otvoreno ćete joj se udvarati pred svima. Pokušavate da istovremeno vodite i sadržajan društveni život i prilično diskretan i da se o vama što manje zna.Trudite se da se dopadnete Strelcu ili Raku koji se bave sportom ili muzikom. Prija vam društvo temeperamentne i ambiciozne osobe.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Prepuna astrološka kuća ljubavi, partnerskih odnosa i erotike, posebno u večernjim satima ne znači obavezno i bogat ljubavni život, koliko mogućnosti koje vam se pružaju. Trebalo bi da se sretnete sa nekim ko vam je veoma naklonjen i ko bi želeo da se sretne sa vama jer moguće godinama misli na vas. Ovan, Bik, Blizanci i Vaga pokušavaju da vam se nametnu.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Sređujete međuljudske odnose, rešavate ljubavne probleme. Napokon ste se odlučili na takav korak, pošto su se stvari iskomplikovale. Ono čega se najviše plašite jeste istina. Daleko vam je bilo lakše da živite pod svakodnevnom presijom nego da istini pogledate u oči.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Ne budite previše sigurni u sebe kada su u pitanju osećanja jednog Blizanca ili Device. Moguće je da vas smatraju šarmantnim ali ne i previše sigurnim u pogledu zajedničkog života. Ukoliko mislite da im nametnete svoju volju, to će ići malo teže. Neko je vrlo uporan da vas osvoji, možda toga niste ni svesni. Na vas intenzivno misle Ribe, Lav i Jarac.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Ako ste nedavno nekoga upoznali na putu,može vam se učiniti da je idealan za vas. Ukoliko se radi o sportisti ili osobi koja se bavi umetnošću,moguće da ste na pravom putu da se zaljubite. Fizički izgled partnera može biti presudan za vašu odluku da li ćete se upustiti u vezu ili ne. Sa duhovitom i šarmantnom osobom možete provesti prijatno veče ali vam neće biti jasno da li ona želi da sa vama nastavi vezu ili ne. Najverovatnije da ćete biti u priličnoj agoniji jer ćete biti razapeti između srca i razuma.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Želite da izgladite odnose sa partnerom i mlađim ukućanima. Imaćete šanse ukoliko ste bili razumniji i manje vređali dotične. U protivnom, jaz se produbljuje, pa se ne savetuje ništa konkretno. Okrenite se stvarima koje vas opuštaju i u njima nađite mir. Priznajte da ste ga izgubili.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Danas ste posebno plemeniti prema partneru i želite da mu ugodite kao da se za nešto pravdate ili kao da se osećate pomalo krivim. Ne bi trebalo da kritikujete Jarca ili Ovna da ne bi došlo do rasprave. Ako ste u vezi ili braku mogu očekivati poziv od partnera za izlazak u društvo sa njegovim poslovnim prijateljima. Ukoliko vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu, verovatno će vam se javiti.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Verujete da je moguće da doživite romansu sa nekim negde na putu. Trudite se da budete fer prema jednom Lavu ili Strelcu i verovatno ćete naći način kako da se sretnete negde van mesta gde živite sa osobom koja vam je draga. Ako ste u braku ili dužoj vezi, partner ima dosta nerešenih problema koji se odnose na prethodnu vezu.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Ovo bi mogao biti interesantan dan ako vam je simpatija neko s posla ko dosta vremena provodi u inostranstvu. Moguće da se radi o osobi koja planira da radite zajedno ili vam je to već više puta nagoveštavala da bi joj odgovralo. Imate veliku potrebu za samostalnošću. Jedan Strelac na svaki način pokušava da vam da na znanje koliko vam je odan ali to ne čini na delu nego samo na rečima.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Uznemireni ste, mada bez razloga, što vas može ozbiljnije ugroziti. Budite optimista, pošto se nalazite pred pozitivnim životnim preokretom. U izgledu je odlazak na odmor praćen promenom okruženja. Upravo vam je to neophodno radi prevazilaženja napete situacije. Valja se nečemu prilagoditi.
Podeli sa prijateljima