Dnevni horoskop za 23.07.14

Ovan (21. mart -19. april)


Pomirenje na koje ste predugo čekali, mogli bi ostvariti tokom ovog meseca. Samo budite strpljivi, partner će naći načina kako da uspostavi kontakt sa vama. Moguće je i posredovanje bliskog prijatelja. Ovaj mesec će vam biti naklolnjeni partneri iz znaka Jarac, Vodolija ili Blizanci. Starijeg, tradicionalnog parntera upoznajete na javnom mestu.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Uzmite od života sve što vam danas bude ponudio, a hoće. Odbacićete stvari koje vam ne prijaju, ali i osobe u čijem se društvu neprijatno osećate. Pred vama je poslovni uspeh praćen finansijskim dobitkom. Ne možete da se požalite ni na ljubav. Sve ide u kompletu.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Oscilacija raspoloženja u večernjim satima je ono što donosi tranzit Meseca naročito ako nemate mnogo planeta u vatrenim znacima. U kasnim večernjim satima može podstaći kod vas želju za isticanjem neko ko će vam davati komplimente u društvu i vi ćete se pitati zašto to radi. Trudite se da na svaki način privučete nečiju pažnju, moguće da vas u tome podržavaju Bik i Vaga u koje imate veliko poverenje.Ako vam se dopada Lav, razmislite da li imate za njega nerava.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Vaše zavodničke sposobnosti mogu doći do punog izražaja naročito u vezi sa Rakom, Ovnom ili Strelcem. Ako ste rođeni početkom znaka moguće da vam se dopada osoba rođena u znaku Riba ili neka Škorpija. Niste načisto kako da se postavite prema nekom koga tretirate i kao prijatelja i kao potencijalnog partnera.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Naglašen je znak Raka zbog čega niste u stanju da budete racionalni i da o svom privatnom životu razmišljate realno. Trudite se da razumete partnera i njegovu potrebu za izlascima ali vi biste radije da se negde vidite nasamo. Pozicija Marsa potencira kod vas potrebu za novim ljubavima. Ne želite da dopustite jednoj Vodoliji da vam nameće svoj stil u ponašanju, naročito ako se radi o osobi koja vam se u poslednje vreme češće javlja.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Ovo bi mogao biti interesantan dan ako vam je simpatija neko s posla ko dosta vremena provodi u inostranstvu. Moguće da se radi o osobi koja planira da radite zajedno ili vam je to već više puta nagoveštavala da bi joj odgovralo. Imate veliku potrebu za samostalnošću. Jedan Strelac na svaki način pokušava da vam da na znanje koliko vam je odan ali to ne čini na delu nego samo na rečima.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Verujete da ste u prilici da se dogovorite sa osobom koja vam je draga oko nečega što je za vas veoma bitno, moguće da želite da joj u stvari nametnete svoje mišljenje po pitanjima koja se odnose na vašu karijeru. Moguća je romansa sa Bikom ili Blizancima. Škorpija želi da se sa vama pomiri.Nemojte se raspravljati sa Vodolijom ili Rakom koji nisu iz vašeg mesta rođenja ili koje ste upoznali na putu.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Prepuna astrološka kuća ljubavi, partnerskih odnosa i erotike, posebno u večernjim satima ne znači obavezno i bogat ljubavni život, koliko mogućnosti koje vam se pružaju. Trebalo bi da se sretnete sa nekim ko vam je veoma naklonjen i ko bi želeo da se sretne sa vama jer moguće godinama misli na vas. Ovan, Bik, Blizanci i Vaga pokušavaju da vam se nametnu.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Veze sa vatrenim i vazdušnim znacima za vas su prilično naporne i ako ste zaljubljeni u neki od ovih znakova, naročito u Raka, i Škorpiju verovatno će vam biti potrebno mnogo više napora da biste ih ubedili da prihvate vaš poziv za izlazak, nego jednu Vagu koja vas ignoriše. Verujete da možete da nagovorite jednog decembarsko Jarca da prihvati vaš poziv za izlazak.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Pod uslovom da niste sanirali nervozu, ona se može ponovo javiti, i to sa većim intenzitetom. Jedan od razloga za preosetljivost jeste porodična situacija, ali onaj ozbiljniji tiče se dugoročnog poslovnog problema. Koliko je trajao problem, toliko će vremena biti potrebno i da se reši. Čuda se ne dešavaju preko noći.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Pokušaćete da stupite u kontakt sa nekim koga dugo poznajete, moguće da se niste videli izvesno vreme. Ako se radi o jednom Lavu ili Blizancima nemojte im se suprotstavljati bez razloga. Ne obraćate pažnju na ono što se priča i ne želite da odlustanete od svojih planova bez obzira što vas mnogi opstruiraj u želji da organizujete svoj privatni život.Dopada vam se neko koga ste imali prilike da sretnete na poslu
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.
Podeli sa prijateljima