Dnevni horoskop za 28.08.15

Ovan (21. mart -19. april)


Vas dovode u vezu sa nekim s posla i vama to verovatno imponuje. Ako ste dama Bik i očekujete a partner bude galantan ili da se ne naki način opravda za neke svoje postupke tako što će vam to u materijalnom smislu nadoknaditi, moraćete se potruditi oko njega jer on inače smatra da ste previše materijalistički nastrojeni. Sa Jupiterom u Raku, verovatno očekujete i neko zajedničko putovanje.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Verujete da ljubaznošću možete da ubedite partnera u ono što želite, to je vaše tajno oružje kada to želite ali to je u poslednje vreme sve manje slučaj, on vam u priličnoj meri „izmiče“ u svakom pogledu. Napet aspekt između Saturna u vašem znaku i Marsa u Lavu deluje na vas prilično iritatno.Trebalo bi da se stavite ponekada u njegov položaj, možda bi vam bilo lakše. Dobro bi bilo da se sretnete sa nekom drugom Škorpijom ili Ribama, jer sa njima imate o čemu da pričate.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Veoma aktivan dan na ljubavnom polju, jer Mesec u Ovnu u dobrom aspektu sa asteroidom Kupidonom čini vas komunikativnim i spremnim da se uključite u neka društvena događanja koja bi mogla doneti i nove susrete. Može doći do susreta posredstvom Vage ili Jarca, dok jedan Strelac čeka da mu se javite.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Astrološka kuća ljubavi ali i doma okupirana je planetama posebno prisustvom Venere i Merkura. Možete doneti pogrešan zaključak o tome ko vam je naklonjen a ko ne, kome treba da verujete a kome ne. Dilemu će vam razjasniti jedan Bik ili neka Vaga koji imaju o vama visoko mišljenje. Imajte poverenje u njega, dobro vas poznaje.Ako ste slobodni, na pravom ste putu da uradite nešto za partnera što će pamtiti. Verujete da možete da se dogovorite sa osobom koja vam je draga oko zajedničkog puta. Moguć je susret sa nekim ko vas nikada nije ostavljao ravnodušnim.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Sunce u Raku vas čini relativno prilagodljivim po pitanju zajedničkog izlaska sa partnerom ili odlaska negde na put. Nekome je veoma bitno da se sa vama sretne na javnom mestu. Potrebno je da se posvetite nekome ko vam je veoma značajan, moguće da još uvek niste u prilici da se definitivno odlučite šta biste želeli da uradite od svog života.Verujete da možete da ubedite Vodoliju da u nečemu treba da popuste.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Rešavate bitne stvari, ali po cenu nerviranja. Nikako ne shvatite ponašanje osoba sa kojima ste u direktnoj vezi. Mislite da se one ne udubljuju dovoljno u probleme, a zapravo ste vi preterali sa udubljivanjem. Nađite kompenzaciju u onim stvarima koje volite. Putovanje sa partnerom i dalje je aktuelno.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Tranzit Meseca doneće mogućnost sagledavanja vaše situacije iz relanog ugla, naročito kada je u pitanju neko na koga ne računate i ne sanjate da će vam se javiti. Aktiviraće se vaša intuicija što je veoma bitno, posebno ako treba da donosite odluke o nekim veoma bitnim pitnjima. Nisu vam svi naklonjeni i to vas pomalo opterećuje jer vam stvara veliki psihički pritisak, posebno ako ste se nekom zamerili.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Verujete da ste u prilici da se dogovorite sa osobom koja vam je draga oko nečega što je za vas veoma bitno, moguće da želite da joj u stvari nametnete svoje mišljenje po pitanjima koja se odnose na vašu karijeru. Moguća je romansa sa Bikom ili Blizancima. Škorpija želi da se sa vama pomiri.Nemojte se raspravljati sa Vodolijom ili Rakom koji nisu iz vašeg mesta rođenja ili koje ste upoznali na putu.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Očekujete da će vam partner dati na znanje da je spreman da prihvati se vaše mane iako mu one sve teže padaju. Bićete dobro rasploženi prema jednom Jarcu kome niste stalo mnogo do vas i koji verovato nema više onako lepo mišljenje kakvo je nekada imao. Trudite se da budete fer prema Raku i on to ume da ceni.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Mesec u Bliznacima odgovara većini predstavnika vašeg znaka.Dobro se slažete sa Vodolijiom ili nekom drugom Vagom koja vam na svaki način pomaže da nađete izlaz iz situacije, moguće iz privatnih ili poslovnih problema i trudi se da vam u svemu bude podrška.Ako želite da se sretnete u tajnosti sa jednom Škorpijom s posla moraćete da napravite prvi korak ka tome.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Sređujete međuljudske odnose, rešavate ljubavne probleme. Napokon ste se odlučili na takav korak, pošto su se stvari iskomplikovale. Ono čega se najviše plašite jeste istina. Daleko vam je bilo lakše da živite pod svakodnevnom presijom nego da istini pogledate u oči.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Tranzit Meseca preko oslednje dekade vašeg znaka savršeno odgovara onim predstavnicima vašeg znaka koji dobro znaju šta žele. Neodlučni zbog pozicije asteroida Karme i trebalo bi da se što pre odluče šta želite u okviru ljubavnog života. Nemojte se previše nervirati ako vam jedan Rak na poslu bude dosađivao svojim predlozima u vezi sa izlascima.
Podeli sa prijateljima