cene-horoskopa

Dnevni horoskop za 17.04.14

Ovan (21. mart -19. april)


Ako ste slobodni, verovatno ste oduševljeni nekom Vagom koja je prisutna u javnosti. Osećate da će uskoro da se situacija popraviti i postaćete nešto komuniktaivniji ali i uporniji. Današnja pozicija Meseca čini vas pre opuštenim nego spremnim na bilo kakvav zajednički provod. Moguće da ste opterećeni nekim poslovnim problemima. Dobijate mogućnost da upoznate nekog ko nije slobodan i verovatno će vas i pored te činjenice zaintrigirati.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Polazi vam za rukom da obavite više poslova koji su se u međuvremenu nakupili. Uživate u harmoniji, zadovoljni uspesima najbližih. Mirno \"predete\" na partnerovom ramenu, praveći planove za nove poduhvate. Usamljene Vage mogu upoznati osobu svoga života, ukoliko budu, kao po običaju, društvene.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Nemojte dozvoliti da neko osporava Vaše poslovne rezultate ili da Vas zavarava pogrešnom nekom pričom. Budite promišljeni, pažljivije birajte saradnike od poverenja sa kojima imate slične ideje i interesovanja. Nema potrebe da se suprotstavljate bliskoj osobi ili da prekršite pravila zajedničkog života. Važno je da ostvarite emotivnu bliskost umesto da uzburkavate loše misli i raspoloženje. Sugestija: Izbegavajte razne vidove preterivanja ili neke loše navike.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Sređujete međuljudske odnose, rešavate ljubavne probleme. Napokon ste se odlučili na takav korak, pošto su se stvari iskomplikovale. Ono čega se najviše plašite jeste istina. Daleko vam je bilo lakše da živite pod svakodnevnom presijom nego da istini pogledate u oči.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Ponašate se kao da ne znate šta hoćete posebno kada je u pitanju jedan Rak koga ćete verovatno sresti u večernjim satima,i potpuno neočekivano u većem društvu.Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno jer pomalo sumnjate u sebe kada je ljubav u pitanju.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Mars, vladalac vašeg znaka ulazi tokom dana u dobar aspekt sa Mesecom što se može dobro reflektovati na vašu romansu sa nekim sa posla. Ako vam se dopada jedna Vaga, moraćete da se postavite drugačije nego do sada. Dobar aspekt između Sunca i Meseca u jutarnjim satima i napet aspekt između Meseca i Plutona u večernjim satima donosi mogućnost ozbiljnih razgovora u okviru porodice ili ćete sa partnerom voditi razgovore o zajedničkom životu.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti, važno je da ostvarite osnovni dogovor. Zadržite odredjenu meru opreza i mudrosti, nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna Vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama. Sugestija: Izbegavajte naporne ili konfliktne situacije.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Verujete da ljubaznošću možete da ubedite partnera u ono što želite, to je vaše tajno oružje kada to želite ali to je u poslednje vreme sve manje slučaj, on vam u priličnoj meri „izmiče“ u svakom pogledu. Napet aspekt između Saturna u vašem znaku i Marsa u Lavu deluje na vas prilično iritatno.Trebalo bi da se stavite ponekada u njegov položaj, možda bi vam bilo lakše. Dobro bi bilo da se sretnete sa nekom drugom Škorpijom ili Ribama, jer sa njima imate o čemu da pričate.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Napokon će neki vaši projekti dobiti materijalnu satisfakciju. Prija vam saznanje da dobro radite, ali nećete ostati ravnodušni ni na novac. Planirate na duge staze, za šta je potrebna energija finansijske prirode. Ukoliko osećate umor, prokontrolišite krvnu sliku, jer je anemija moguća.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Možda Vam se ne dopada nečije ponašanje, ali ne možete da promenite osnovne uslove ili određena pravila koja diktiraju Vaši saradnici. Nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nedovoljno zapaženo na poslovnoj sceni. Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju. Sugestija: Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Rešavate bitne stvari, ali po cenu nerviranja. Nikako ne shvatite ponašanje osoba sa kojima ste u direktnoj vezi. Mislite da se one ne udubljuju dovoljno u probleme, a zapravo ste vi preterali sa udubljivanjem. Nađite kompenzaciju u onim stvarima koje volite. Putovanje sa partnerom i dalje je aktuelno.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Gde god da se okrenete, sve sama iznenađenja, i to uglavnom povoljna. Pa kad je tako, onda se prepustite onome što vam život pruža, ali se istovremeno fokusirajte i na samog sebe i pokušajte da dođete do duševnog mira. Shvatite da na neke stvari ne možemo uticati, jer postoji viša sila. Ne nervirajte se zbog nemarnosti drugih.
Podeli sa prijateljima