Dnevni horoskop za 27.05.16

Ovan (21. mart -19. april)


Ne bi trebalo da budete previše uzdržani prema nekom ko vam je veoma odan i kome ste obećali zajednički izlazak. Ako se radi o dugogodišnjem prijatelju koji je od skora slobodan i poziva vas često da se negde nađete, ne odbijajte jer bi vam se mogao sada dopasti ili biste mogli primetiti veliku promenu na njemu.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Trudite se da nađete način kako da se posvetite što je moguće više partneru naročito ako se radi o Vodoliji ili Ovnu, čak i ako imate dosta nerešenih problema. Uvereni ste da vam je privržena osoba koja vam se već duže vreme diskretno udvara , moguće da se radi o nekom ko često boravi u inostranstvu. Verujete u mogućnost organizovanja zajedničkog životra sa jednim Strelcem.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Veoma aktivan dan na ljubavnom polju, jer Mesec u Ovnu u dobrom aspektu sa asteroidom Kupidonom čini vas komunikativnim i spremnim da se uključite u neka društvena događanja koja bi mogla doneti i nove susrete. Može doći do susreta posredstvom Vage ili Jarca, dok jedan Strelac čeka da mu se javite.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Pokušaćete da stupite u kontakt sa nekim koga dugo poznajete, moguće da se niste videli izvesno vreme. Ako se radi o jednom Lavu ili Blizancima nemojte im se suprotstavljati bez razloga. Ne obraćate pažnju na ono što se priča i ne želite da odlustanete od svojih planova bez obzira što vas mnogi opstruiraj u želji da organizujete svoj privatni život.Dopada vam se neko koga ste imali prilike da sretnete na poslu
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Dan pun raznoraznih obrta u vašim aktivnostima, moguće je da će vas pozvati blizak prijatelj da vam predloži da se negde sretnete i pričate o nekim novim projektima. Spremni ste da razmislite o saradnji sa Blizancima a s druge strane privlači vas i ponuda od jedne Vage.Mogući su vanredni izdaci u vezi sa nečim na šta niste računali. Najverovatnije ćete napraviti ceh u restoranu ili ćete dočekati goste.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Rođeni početkom i krajem znaka mogu biti u prilici da se sretnu sa nekim ko je veoma aktivan, entuzijasta, spreman uvek da negde izađe i ako budete u prilici da se vidite u velikom društvu, svašta je moguće. Nekome je stalo da vas zavede ili da bar pokuša da to učini da vidi kakve su mu zavodničke sposobnosti.Verujete da možete da se organizujete tako da stignete na sva mesta gde vas zovu ali to može stvoriti konfuziju i nerazumevanje u vašem životu, naročito ako ste u dužoj vezi sa nekim.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje pred saradnicima. Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke. Sugestija: Izbegavajte neke ishitrene odluke, budite umereniji u reakcijama i ponašanju.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Dobićete priliku da se sretnete sa nekim Bikom, Rakom ili Vodolijom na većem skupu.Ako ste dugo u vezi, izbegnite rasprave, naročito ako ste u poslednje vreme imali malo vremena da provodite zajedno sa partnerom.Očekujete da će vam se javiti neko ko vam je veoma drag i s kim možete da ostvarite dobru komunikaciju, moguće da tu osobu dugo niste videli.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Očekujete da će vam partner dati na znanje da je spreman da prihvati se vaše mane iako mu one sve teže padaju. Bićete dobro rasploženi prema jednom Jarcu kome niste stalo mnogo do vas i koji verovato nema više onako lepo mišljenje kakvo je nekada imao. Trudite se da budete fer prema Raku i on to ume da ceni.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Tranzit Meseca preko oslednje dekade vašeg znaka savršeno odgovara onim predstavnicima vašeg znaka koji dobro znaju šta žele. Neodlučni zbog pozicije asteroida Karme i trebalo bi da se što pre odluče šta želite u okviru ljubavnog života. Nemojte se previše nervirati ako vam jedan Rak na poslu bude dosađivao svojim predlozima u vezi sa izlascima.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Verujete da ste na pravom putu kada donosite važne odluke a zapravo niste načisto šta da očekujete od partnera. Imate najverovatnije šansu da se pomirite sa jednom Škorpijom ili Jarcem ali vi ne pokazujete dovoljno želju za druženjem sa onima koji nedvosmisleno ukazuju svoju pažnju i poštovanje.
Podeli sa prijateljima