Dnevni horoskop za 28.11.15

Ovan (21. mart -19. april)


Današnji dan, posebno veče mogu biti izuzetno interesantni, posebno ako budete imali aktivan društveni život, a skloni ste da se udvarate drugima iako imate stalnog partnera. Pozicija Marsa, planete strasti znači za vaš znak upravo mogućnost da preko prijatelja koji najverovatnije rade u inostranstvu ili saradnika, moguće i rođaka, upoznate nekoga ko će vas impresionirati.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Tranzit Meseca doneće mogućnost sagledavanja vaše situacije iz relanog ugla, naročito kada je u pitanju neko na koga ne računate i ne sanjate da će vam se javiti. Aktiviraće se vaša intuicija što je veoma bitno, posebno ako treba da donosite odluke o nekim veoma bitnim pitnjima. Nisu vam svi naklonjeni i to vas pomalo opterećuje jer vam stvara veliki psihički pritisak, posebno ako ste se nekom zamerili.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje pred saradnicima. Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke. Sugestija: Izbegavajte neke ishitrene odluke, budite umereniji u reakcijama i ponašanju.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Dan je odličan za one koji su u vezi sa nekim vazdušnim ili vatrenim znakom.Verujete da je moguće da se dogovrite sa stalnim partnerom oko bitnih pitanja.Ne bi trebalo da odustanete od plana koji imate u vezi sa inostranstvom ali ako vam se dopada neki vatreni znak s kojim bi trebalo da idete na put, verovanto nećete imati za to mnogo strpljenja.Ne odustajete od svojih ciljeva ma ko vam šta zamerao.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Očekujete da će vam partner dati na znanje da je spreman da prihvati se vaše mane iako mu one sve teže padaju. Bićete dobro rasploženi prema jednom Jarcu kome niste stalo mnogo do vas i koji verovato nema više onako lepo mišljenje kakvo je nekada imao. Trudite se da budete fer prema Raku i on to ume da ceni.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Dan pun raznoraznih obrta u vašim aktivnostima, moguće je da će vas pozvati blizak prijatelj da vam predloži da se negde sretnete i pričate o nekim novim projektima. Spremni ste da razmislite o saradnji sa Blizancima a s druge strane privlači vas i ponuda od jedne Vage.Mogući su vanredni izdaci u vezi sa nečim na šta niste računali. Najverovatnije ćete napraviti ceh u restoranu ili ćete dočekati goste.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Moguće da ste nestrpljivi i nervozni naročito u kontaktima sa vazdušnim znacima koji ne žele da u nečemu popuste ili pokušavaju da vam nametnu svoj stil. Ako radite sa kreativnim osobama u okviru posla čeka vas susret o kome maštate.Ne odustajte od ljubavi do koje vam je stalo samo zato što partner nema mnogo vremena za vas.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


U poslepodnevnim satima obrazuje se napet aspekt između Meseca i Marsa, vladaoca vašeg znaka zbog čega porodični odnosi mogu izbiti u prvi plan. Moguće da je partner nezadovoljan tretmanom koji ima s vaše strane ili da je očekivao više pažnje. Budite spremni da se sretnete sa jednim Lavom, naročito ako treba da mu se izvinite.Ovo bi mogao biti za slobodne Ovnove jedan od onih dana kada mogu ući u tajnu vezu, flert ili mogu započeti neku avanturu sa osobom koja ih neodoljivo privlači a možda nije slobodna.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Trudite se da dobijete na vremenu da biste rešili dilemu u vezi sa ljubavnim životom. Ako ste slobodni, bićete raspoloženi da se sretnete sa nekim Strelcem ili sa Ovnom. Nekome je stalo da se sa vama pomiri. Drago vam je da imate priliku da se upoznate sa jednom Vodolijom.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Uzmite od života sve što vam danas bude ponudio, a hoće. Odbacićete stvari koje vam ne prijaju, ali i osobe u čijem se društvu neprijatno osećate. Pred vama je poslovni uspeh praćen finansijskim dobitkom. Ne možete da se požalite ni na ljubav. Sve ide u kompletu.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Pozicija Venere i Meseca deluje na vas pomalo razdražujuće ako ste romantični i očekujete nečiji poziv. Imate utisak da ste pred izazovom na koji ne znate kako da odgovorite. Ako ste u braku, osećate se u podjednakoj meri zanemarenim i nedovoljno voljenim.Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Bikom oko zajedničkog putovanja. Moguća je ljubomorna scena sa Vodolijom ili Ovnom.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Pozicija Meseca donosi nove šanse u okviru kojih vam se pružaju razne mogućnosti u vezi sa društvenim životom koje bi mogle da vam učine život interesantnim. Veoma ste tajanstveni i pokušavate da nekog nagovorite da se vidi da vama nasamo. Moguće da se radi o osobi sa kojom ste nekada neobavezno izlazili Dobro se slažete sa Škorpijom ili Ribama.
Podeli sa prijateljima