Dnevni horoskop za 06.07.15

Ovan (21. mart -19. april)


Osećate se dobro u društvu osobe koja vam otvoreno pokazuje koliko joj je stalo do vas. Ako se radi o stalnom parnteru, verovatno je shvatio da je bolje da sa vama postupa na ljubazan način nego da vas zanemaruje jer mu to ne praštate. Imate mnogo planova u vezi sa inostranstvom i ako ste slobodni, verovatno će vam se neki od njih ostvariti upravo uz partnerovu podršku.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Dan pun raznoraznih obrta u vašim aktivnostima, moguće je da će vas pozvati blizak prijatelj da vam predloži da se negde sretnete i pričate o nekim novim projektima. Spremni ste da razmislite o saradnji sa Blizancima a s druge strane privlači vas i ponuda od jedne Vage.Mogući su vanredni izdaci u vezi sa nečim na šta niste računali. Najverovatnije ćete napraviti ceh u restoranu ili ćete dočekati goste.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Dobićete poziv za susret sa jednom Škorpijom kojoj ste odavano veoma dragi. Ako budete u prilici da se sretnete na javnom mestu ili negde u većem društvu, otvoreno ćete joj se udvarati pred svima. Pokušavate da istovremeno vodite i sadržajan društveni život i prilično diskretan i da se o vama što manje zna.Trudite se da se dopadnete Strelcu ili Raku koji se bave sportom ili muzikom. Prija vam društvo temeperamentne i ambiciozne osobe.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Pozicija planeta u Biku, Blzancima i Raku čini vas prilično konfuznim po pitanjima ljubavi. Niste načisto kome da verujete jer bi jedna Vaga mogla da potpuno neplanirano promeni vaše planove koje imate sa Blizancima. Neko koga dugo niste videli javlja vam se sasvim iznenada.Ne oktrivajte namere Lavu.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Verujete da ste na pravom putu kada donosite važne odluke a zapravo niste načisto šta da očekujete od partnera. Imate najverovatnije šansu da se pomirite sa jednom Škorpijom ili Jarcem ali vi ne pokazujete dovoljno želju za druženjem sa onima koji nedvosmisleno ukazuju svoju pažnju i poštovanje.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Dan je odličan za one koji su u vezi sa nekim vazdušnim ili vatrenim znakom.Verujete da je moguće da se dogovrite sa stalnim partnerom oko bitnih pitanja.Ne bi trebalo da odustanete od plana koji imate u vezi sa inostranstvom ali ako vam se dopada neki vatreni znak s kojim bi trebalo da idete na put, verovanto nećete imati za to mnogo strpljenja.Ne odustajete od svojih ciljeva ma ko vam šta zamerao.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Mars, vladalac vašeg znaka ulazi tokom dana u dobar aspekt sa Mesecom što se može dobro reflektovati na vašu romansu sa nekim sa posla. Ako vam se dopada jedna Vaga, moraćete da se postavite drugačije nego do sada. Dobar aspekt između Sunca i Meseca u jutarnjim satima i napet aspekt između Meseca i Plutona u večernjim satima donosi mogućnost ozbiljnih razgovora u okviru porodice ili ćete sa partnerom voditi razgovore o zajedničkom životu.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Ako vam se dopada neko koga viđate preko posla mozete danas pokazati više interesovanja nego inače, naročito ako budete imali prilike da tu osobu neočekvano sretnete. Bićete spremni da izađete negde, najvreovatnije u društvu osobe koja vas duže vreme već poziva. Ako ste u bilo kakvoj vrsti dileme kada je u pitanju Rak ili neki Bik, imajte strpljenja za njih.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Pozicija Venere i Meseca deluje na vas pomalo razdražujuće ako ste romantični i očekujete nečiji poziv. Imate utisak da ste pred izazovom na koji ne znate kako da odgovorite. Ako ste u braku, osećate se u podjednakoj meri zanemarenim i nedovoljno voljenim.Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Bikom oko zajedničkog putovanja. Moguća je ljubomorna scena sa Vodolijom ili Ovnom.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Nije vam dosadno. Ne pitate se dokle će osoba pored vas da trpi takvo ponašanje. Niste svesni sopstvenih slabosti, pa pokušavate krivicu da svalite na okruženje. Ako nastavite tako, nećete imati na koga, jer će se prijatelji razbežati. Ipak, bitno je da će ostati neko ko vas voli.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Očekujete da će vam partner dati na znanje da je spreman da prihvati se vaše mane iako mu one sve teže padaju. Bićete dobro rasploženi prema jednom Jarcu kome niste stalo mnogo do vas i koji verovato nema više onako lepo mišljenje kakvo je nekada imao. Trudite se da budete fer prema Raku i on to ume da ceni.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Tranzit Meseca doneće mogućnost sagledavanja vaše situacije iz relanog ugla, naročito kada je u pitanju neko na koga ne računate i ne sanjate da će vam se javiti. Aktiviraće se vaša intuicija što je veoma bitno, posebno ako treba da donosite odluke o nekim veoma bitnim pitnjima. Nisu vam svi naklonjeni i to vas pomalo opterećuje jer vam stvara veliki psihički pritisak, posebno ako ste se nekom zamerili.
Podeli sa prijateljima