Dnevni horoskop za 31.10.14

Ovan (21. mart -19. april)


Ovo bi mogao biti naporan dan, naročito ako ste u poslednje vreme bili razdvojeni od partnera zbog njegovih obaveza ili je on iz bilo kojih razloga bio previše okupiran posovnim planovima ili problemima. Pozicija Meseca može podstaći želju za raspravom ako imate osećaj da vas partner zanemaruje.Moguće da smatrate da vas previše opterećuje svojim brigama.Veče može doneti prijatne momente udvoje, naročito ako ste u emotivnoj vezi sa jednim Lavom.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Pokušaćete da stupite u kontakt sa nekim koga dugo poznajete, moguće da se niste videli izvesno vreme. Ako se radi o jednom Lavu ili Blizancima nemojte im se suprotstavljati bez razloga. Ne obraćate pažnju na ono što se priča i ne želite da odlustanete od svojih planova bez obzira što vas mnogi opstruiraj u želji da organizujete svoj privatni život.Dopada vam se neko koga ste imali prilike da sretnete na poslu
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Dobar aspekt između Meseca u vašem znaku i Sunca u Škorpiji, može doneti romantičan susret sa nekim kome se veoma dopadate. Pokušavate da se na fini način nekom nametnete ili da date na znanje šta osećate ali vas ta osoba svesno ignoriše da bi privukao vašu pažnju. Slobodni Rakovi očekuju poziv od Bika ili Vage. U večernjim satima predstoji susret sa Škorpijom i Jarcem.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Pomirenje na koje ste predugo čekali, mogli bi ostvariti tokom ovog meseca. Samo budite strpljivi, partner će naći načina kako da uspostavi kontakt sa vama. Moguće je i posredovanje bliskog prijatelja. Ovaj mesec će vam biti naklolnjeni partneri iz znaka Jarac, Vodolija ili Blizanci. Starijeg, tradicionalnog parntera upoznajete na javnom mestu.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Pokušajte da pokažete više osećanja i veše razumevanja za partnera. Moguće je da ste već prilično duboko zagazili u neke romantične vode a da toga niste ni svesni i da je sve počelo svojevremeno kao poslovna saradnja. Dopadju vam se Jarac, Škoripija i moguće jedan Bik.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Možda Vam se ne dopada nečije ponašanje, ali ne možete da promenite osnovne uslove ili određena pravila koja diktiraju Vaši saradnici. Nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nedovoljno zapaženo na poslovnoj sceni. Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju. Sugestija: Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Pozicija planeta u Biku, Blzancima i Raku čini vas prilično konfuznim po pitanjima ljubavi. Niste načisto kome da verujete jer bi jedna Vaga mogla da potpuno neplanirano promeni vaše planove koje imate sa Blizancima. Neko koga dugo niste videli javlja vam se sasvim iznenada.Ne oktrivajte namere Lavu.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Na ljubavnom planu bi trebalo da budete maksimalno tolerantni da ne biste došli u konfliktnu situaciju sa stalnim partnerom . Ukoliko ste slobodni nemojte se udvarati osobi sa kojom vas deli velika razlika u godinama, naročito ako ste dama Bik a dopada vam se Škorpija. U porodici je moguć neprijatan razgovor na temu vašeg ljubavnog života.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Naglašen je znak Raka zbog čega niste u stanju da budete racionalni i da o svom privatnom životu razmišljate realno. Trudite se da razumete partnera i njegovu potrebu za izlascima ali vi biste radije da se negde vidite nasamo. Pozicija Marsa potencira kod vas potrebu za novim ljubavima. Ne želite da dopustite jednoj Vodoliji da vam nameće svoj stil u ponašanju, naročito ako se radi o osobi koja vam se u poslednje vreme češće javlja.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Tranzit Meseca vas može činiti pomalo nestrpljivim i nedovoljno tolerantnim, naročito kada je u pitanju veza koja je već puna trzavica.Potrebno je samo neka pogrešna reč pa da vaš partner oseti to kao provokaciju. Ne ulazite ni u kakve rasprave ako nemate većeg razloga za to, posebno ne sa vatrenim znacima.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Nervozni ste uglavnom jer se na poslu ne odvija baš sve onako kako ste želeli. Situaicja nije ni malo dramatična ali vi ste previše skloni da očekujete nekakve neprijatnosti čak i od onih koji su vam izrazito naklonjeni. Možete se nadati susretu sa nekim ko vam je posebno drag, moguće sa Lavom ili Ribama.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Tranzit Meseca donosi nova uzbuđenja. Dan je povoljan za one koji su spremni da uđu novu vezu ili da izađu u društvo jer im se pruža prilika da upoznaju osobu sa kojom mogu ostvariti relativno dobar kontakt. Tranzit Venere koja je donosi nove mogućnosti u vezi sa nekim koga površno poznajete preko posla i ko vam je veoma drag. Moguća je nova romansa sa jednom Vagom koja nije uvek bila iskrena prama vama..
Podeli sa prijateljima