Dnevni horoskop za 06.03.15

Ovan (21. mart -19. april)


Moguć je susret na kraćem putu. Ne odustajete od poziva onih koji vam se udvaraju. Trudite se da na svaki način iskoristite priliku koja vam se ukazuje u društvu jednog Lava. Ukoliko tražite uzbuđenja, naći ćete ih negde u okviru posla zbog koga morate često da putujete. Imajte poverenja u nekog drugog Ovna koji je u podznaku Blizanci ili Ovan.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Sređujete međuljudske odnose, rešavate ljubavne probleme. Napokon ste se odlučili na takav korak, pošto su se stvari iskomplikovale. Ono čega se najviše plašite jeste istina. Daleko vam je bilo lakše da živite pod svakodnevnom presijom nego da istini pogledate u oči.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Možda Vam se ne dopada nečije ponašanje, ali ne možete da promenite osnovne uslove ili određena pravila koja diktiraju Vaši saradnici. Nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nedovoljno zapaženo na poslovnoj sceni. Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju. Sugestija: Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Ne sumnjate u iskrenost jednog Raka, Jarca ili Škorpije ili nekog koga ste upoznali možda pre nekoliko meseci i povremeno vam se javlja. Dobićete priliku da se sretnete sa osobom na položaju koja će vam se otvoreno diviti i to će vam prijati.Stalni partner je veoma lojalan čak i kada vas kritikuje i dobro znate da možete da imate poverenja da sve što kaže zaista i misli. Ipak danas ste pomalo nervozni. Ne ulazite u raspravu sa Ribama koje o vama inače misle sve najbolje.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Kuća je glavno poprište svih današnjih zbivanja. Nije isključeno da ćete neke poslove obavljati u svom domu, kao ni to da ćete imati goste. Trenutno je domaća atmosfera bekstvo od stvarnosti u kojoj vas vrebaju mnoge zamke. Pošto ste dodatno oprezni, ne želite nikakav rizik.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Ako ste slobodni, verovatno ste oduševljeni nekom Vagom koja je prisutna u javnosti. Osećate da će uskoro da se situacija popraviti i postaćete nešto komuniktaivniji ali i uporniji. Današnja pozicija Meseca čini vas pre opuštenim nego spremnim na bilo kakvav zajednički provod. Moguće da ste opterećeni nekim poslovnim problemima. Dobijate mogućnost da upoznate nekog ko nije slobodan i verovatno će vas i pored te činjenice zaintrigirati.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Nije vam dosadno. Ne pitate se dokle će osoba pored vas da trpi takvo ponašanje. Niste svesni sopstvenih slabosti, pa pokušavate krivicu da svalite na okruženje. Ako nastavite tako, nećete imati na koga, jer će se prijatelji razbežati. Ipak, bitno je da će ostati neko ko vas voli.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje pred saradnicima. Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke. Sugestija: Izbegavajte neke ishitrene odluke, budite umereniji u reakcijama i ponašanju.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Današnji dan, posebno veče mogu biti izuzetno interesantni, posebno ako budete imali aktivan društveni život, a skloni ste da se udvarate drugima iako imate stalnog partnera. Pozicija Marsa, planete strasti znači za vaš znak upravo mogućnost da preko prijatelja koji najverovatnije rade u inostranstvu ili saradnika, moguće i rođaka, upoznate nekoga ko će vas impresionirati.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Polazi vam za rukom da obavite više poslova koji su se u međuvremenu nakupili. Uživate u harmoniji, zadovoljni uspesima najbližih. Mirno \"predete\" na partnerovom ramenu, praveći planove za nove poduhvate. Usamljene Vage mogu upoznati osobu svoga života, ukoliko budu, kao po običaju, društvene.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Ovo bi mogao biti interesantan dan ako vam je simpatija neko s posla ko dosta vremena provodi u inostranstvu. Moguće da se radi o osobi koja planira da radite zajedno ili vam je to već više puta nagoveštavala da bi joj odgovralo. Imate veliku potrebu za samostalnošću. Jedan Strelac na svaki način pokušava da vam da na znanje koliko vam je odan ali to ne čini na delu nego samo na rečima.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Pod uslovom da niste sanirali nervozu, ona se može ponovo javiti, i to sa većim intenzitetom. Jedan od razloga za preosetljivost jeste porodična situacija, ali onaj ozbiljniji tiče se dugoročnog poslovnog problema. Koliko je trajao problem, toliko će vremena biti potrebno i da se reši. Čuda se ne dešavaju preko noći.
Podeli sa prijateljima