Dnevni horoskop za 30.07.16

Ovan (21. mart -19. april)


Dobićete priliku da se sretnete sa nekim Bikom, Rakom ili Vodolijom na većem skupu.Ako ste dugo u vezi, izbegnite rasprave, naročito ako ste u poslednje vreme imali malo vremena da provodite zajedno sa partnerom.Očekujete da će vam se javiti neko ko vam je veoma drag i s kim možete da ostvarite dobru komunikaciju, moguće da tu osobu dugo niste videli.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Na vas se trenutno sve lepi: i ljubav, i novac, i kilogrami. Što se ovog poslednjeg tiče, morate hitno da reagujete, jer će vaš \"vitki struk\" biti doveden u pitanje. Nezaboravni trenuci utiču na to da se dobro osećate. Pripremite se za period stagnacije, koji je neminovan.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Pazite da ne budete previše iskreni prema nekom Raku ili Ovnu jer su upravo ovo znaci sa kojima bi trebalo da budete taktični i manje otvoreni. Osoba koja vam je draga može to pogrešno shvatiti. Ako morate da idete na put, pokušajte da to date na znanje tako da partner stekne utisak da vam je žao što ste razdvojeni, čak i ako tako ne mislite.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Moguće je da neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine, budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet. Potrudite se da završtite započeti posao u predvidjenom roku. U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj rekreaciji, opustite se.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Današnji dan, posebno veče mogu biti izuzetno interesantni, posebno ako budete imali aktivan društveni život, a skloni ste da se udvarate drugima iako imate stalnog partnera. Pozicija Marsa, planete strasti znači za vaš znak upravo mogućnost da preko prijatelja koji najverovatnije rade u inostranstvu ili saradnika, moguće i rođaka, upoznate nekoga ko će vas impresionirati.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Nemojte odustati od osobe koja vam je dugo vreme bila draga. Ako ste u prilici da joj kažete ono što želite, budite iskreni, nemojte se previše ustezati jer bi u protivnom vaše ponašanje moglo biti drugačije protumačeno. Dobijate mogućnost da neku situaciju u ljubavi ispravite.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Uporno insistirate na svojim namerama i preduzimate odredjeni vid rizika u poslovnoj saradnji. Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opažanja. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše. U ljubavnom susretu je moguće mnogo toga dobrog učiniti. Nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija, kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Pomirenje na koje ste predugo čekali, mogli bi ostvariti tokom ovog meseca. Samo budite strpljivi, partner će naći načina kako da uspostavi kontakt sa vama. Moguće je i posredovanje bliskog prijatelja. Ovaj mesec će vam biti naklolnjeni partneri iz znaka Jarac, Vodolija ili Blizanci. Starijeg, tradicionalnog parntera upoznajete na javnom mestu.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Ako ste slobodni, verovatno ste oduševljeni nekom Vagom koja je prisutna u javnosti. Osećate da će uskoro da se situacija popraviti i postaćete nešto komuniktaivniji ali i uporniji. Današnja pozicija Meseca čini vas pre opuštenim nego spremnim na bilo kakvav zajednički provod. Moguće da ste opterećeni nekim poslovnim problemima. Dobijate mogućnost da upoznate nekog ko nije slobodan i verovatno će vas i pored te činjenice zaintrigirati.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Vas dovode u vezu sa nekim s posla i vama to verovatno imponuje. Ako ste dama Bik i očekujete a partner bude galantan ili da se ne naki način opravda za neke svoje postupke tako što će vam to u materijalnom smislu nadoknaditi, moraćete se potruditi oko njega jer on inače smatra da ste previše materijalistički nastrojeni. Sa Jupiterom u Raku, verovatno očekujete i neko zajedničko putovanje.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Pokušajte da pokažete više osećanja i veše razumevanja za partnera. Moguće je da ste već prilično duboko zagazili u neke romantične vode a da toga niste ni svesni i da je sve počelo svojevremeno kao poslovna saradnja. Dopadju vam se Jarac, Škoripija i moguće jedan Bik.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju, kao dobar putokaz. Uspešne osobe, uvek traže i dobar savet. Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet dogadjaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad, prvi utisak ume lako da zavara. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava i psiho-fizička relaksacija.
Podeli sa prijateljima