Dnevni horoskop za 22.10.14

Ovan (21. mart -19. april)


Možete doživeti lep susret sa Vagom, Vodolijom na poslu ali je ta veza bi bila tajna i kratkog veka. Ako ste u dužoj vezi,imate pored sebe racionalnog partnera, zainteresovanog za biznis, koji ne pokazuje previše emocija prema vama osim na rečima. Moguće je da vas bombarduje izjavama ljubavi, bilo putem telefona, interneta,ili putem pisama.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Mnogo buke ni oko čega. Ušli ste u period od koga daleko više očekujete nego što to realne prilike dozvoljavaju. Morate se spustiti na zemlju, kako biste izbegli promašaje. U svom životu morate nešto iz korena promeniti. Još uvek ne znate šta bi to moglo da bude. Lutate!
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Na vas se trenutno sve lepi: i ljubav, i novac, i kilogrami. Što se ovog poslednjeg tiče, morate hitno da reagujete, jer će vaš \"vitki struk\" biti doveden u pitanje. Nezaboravni trenuci utiču na to da se dobro osećate. Pripremite se za period stagnacije, koji je neminovan.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Tranzit Meseca doneće mogućnost sagledavanja vaše situacije iz relanog ugla, naročito kada je u pitanju neko na koga ne računate i ne sanjate da će vam se javiti. Aktiviraće se vaša intuicija što je veoma bitno, posebno ako treba da donosite odluke o nekim veoma bitnim pitnjima. Nisu vam svi naklonjeni i to vas pomalo opterećuje jer vam stvara veliki psihički pritisak, posebno ako ste se nekom zamerili.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Potreba za ljubavlju i seksom zaista je snažna, pa ćete shodno tome i funkcionisati. Ukoliko partner ne uspe da protumači vaše želje, snaći ćete se, kako to obično biva, sa strane. Aktivni ste i srećni, svesni lepote svakog trenutka. Nastavite tim tempom uz podršku Škorpija i Ovnova. Alergija ili problemi sa grlom.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Dobićete priliku da se sretnete sa nekim Bikom, Rakom ili Vodolijom na većem skupu.Ako ste dugo u vezi, izbegnite rasprave, naročito ako ste u poslednje vreme imali malo vremena da provodite zajedno sa partnerom.Očekujete da će vam se javiti neko ko vam je veoma drag i s kim možete da ostvarite dobru komunikaciju, moguće da tu osobu dugo niste videli.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Pokušajte da pokažete više osećanja i veše razumevanja za partnera. Moguće je da ste već prilično duboko zagazili u neke romantične vode a da toga niste ni svesni i da je sve počelo svojevremeno kao poslovna saradnja. Dopadju vam se Jarac, Škoripija i moguće jedan Bik.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Naglašen je znak Raka zbog čega niste u stanju da budete racionalni i da o svom privatnom životu razmišljate realno. Trudite se da razumete partnera i njegovu potrebu za izlascima ali vi biste radije da se negde vidite nasamo. Pozicija Marsa potencira kod vas potrebu za novim ljubavima. Ne želite da dopustite jednoj Vodoliji da vam nameće svoj stil u ponašanju, naročito ako se radi o osobi koja vam se u poslednje vreme češće javlja.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Vaše zavodničke sposobnosti mogu doći do punog izražaja naročito u vezi sa Rakom, Ovnom ili Strelcem. Ako ste rođeni početkom znaka moguće da vam se dopada osoba rođena u znaku Riba ili neka Škorpija. Niste načisto kako da se postavite prema nekom koga tretirate i kao prijatelja i kao potencijalnog partnera.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Potrebno je da napravite prvi korak sa nekim ko vam se dopada a ko verovatno živi u inostranstvu. Moguć je susret sa nekim ko često putuje ili vam stvara osećanje nesigurnosti ali niste ni svesni da i vi na druge ostavljate takav utisak. Venera u Strelcu vas kao vladalac vašeg znaka u vatrenom znaku čini previše nestalnim i sklonim flertu. Ulazak Sunca u Škorpiju donosi dobre mogućnosti za vezu sa sportistom ili osobom koja radi u banci.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje pred saradnicima. Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke. Sugestija: Izbegavajte neke ishitrene odluke, budite umereniji u reakcijama i ponašanju.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Sunce u Raku vas čini relativno prilagodljivim po pitanju zajedničkog izlaska sa partnerom ili odlaska negde na put. Nekome je veoma bitno da se sa vama sretne na javnom mestu. Potrebno je da se posvetite nekome ko vam je veoma značajan, moguće da još uvek niste u prilici da se definitivno odlučite šta biste želeli da uradite od svog života.Verujete da možete da ubedite Vodoliju da u nečemu treba da popuste.
Podeli sa prijateljima