Dnevni horoskop za 21.09.14

Ovan (21. mart -19. april)


Osećate se dobro u društvu osobe koja vam otvoreno pokazuje koliko joj je stalo do vas. Ako se radi o stalnom parnteru, verovatno je shvatio da je bolje da sa vama postupa na ljubazan način nego da vas zanemaruje jer mu to ne praštate. Imate mnogo planova u vezi sa inostranstvom i ako ste slobodni, verovatno će vam se neki od njih ostvariti upravo uz partnerovu podršku.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Verujete da ste u mogućnosti da rešite odnos sa partnerom dobrom taktikom ali vam to nikako ne bi odgovaralo u odnosima sa jednim Jarcem koji u poslednje vreme nije pokazivao mnogo razumevanja za vas. Dobićete poziv da se sretnete sa Ribama koje su vam više puta nagoveštavale da joj se dopadate.Jarac je više puta dokazao svoju privrženost. Nekome je veoma bitno da ostavi na vas povoljan utisak.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Možete doživeti lep susret sa Vagom, Vodolijom na poslu ali je ta veza bi bila tajna i kratkog veka. Ako ste u dužoj vezi,imate pored sebe racionalnog partnera, zainteresovanog za biznis, koji ne pokazuje previše emocija prema vama osim na rečima. Moguće je da vas bombarduje izjavama ljubavi, bilo putem telefona, interneta,ili putem pisama.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Pod uslovom da niste sanirali nervozu, ona se može ponovo javiti, i to sa većim intenzitetom. Jedan od razloga za preosetljivost jeste porodična situacija, ali onaj ozbiljniji tiče se dugoročnog poslovnog problema. Koliko je trajao problem, toliko će vremena biti potrebno i da se reši. Čuda se ne dešavaju preko noći.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Uznemireni ste, mada bez razloga, što vas može ozbiljnije ugroziti. Budite optimista, pošto se nalazite pred pozitivnim životnim preokretom. U izgledu je odlazak na odmor praćen promenom okruženja. Upravo vam je to neophodno radi prevazilaženja napete situacije. Valja se nečemu prilagoditi.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Ovo bi mogao biti naporan dan, naročito ako ste u poslednje vreme bili razdvojeni od partnera zbog njegovih obaveza ili je on iz bilo kojih razloga bio previše okupiran posovnim planovima ili problemima. Pozicija Meseca može podstaći želju za raspravom ako imate osećaj da vas partner zanemaruje.Moguće da smatrate da vas previše opterećuje svojim brigama.Veče može doneti prijatne momente udvoje, naročito ako ste u emotivnoj vezi sa jednim Lavom.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Prepuna astrološka kuća ljubavi, partnerskih odnosa i erotike, posebno u večernjim satima ne znači obavezno i bogat ljubavni život, koliko mogućnosti koje vam se pružaju. Trebalo bi da se sretnete sa nekim ko vam je veoma naklonjen i ko bi želeo da se sretne sa vama jer moguće godinama misli na vas. Ovan, Bik, Blizanci i Vaga pokušavaju da vam se nametnu.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Dan pun raznoraznih obrta u vašim aktivnostima, moguće je da će vas pozvati blizak prijatelj da vam predloži da se negde sretnete i pričate o nekim novim projektima. Spremni ste da razmislite o saradnji sa Blizancima a s druge strane privlači vas i ponuda od jedne Vage.Mogući su vanredni izdaci u vezi sa nečim na šta niste računali. Najverovatnije ćete napraviti ceh u restoranu ili ćete dočekati goste.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Potreba za ljubavlju i seksom zaista je snažna, pa ćete shodno tome i funkcionisati. Ukoliko partner ne uspe da protumači vaše želje, snaći ćete se, kako to obično biva, sa strane. Aktivni ste i srećni, svesni lepote svakog trenutka. Nastavite tim tempom uz podršku Škorpija i Ovnova. Alergija ili problemi sa grlom.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Nije vam dosadno. Ne pitate se dokle će osoba pored vas da trpi takvo ponašanje. Niste svesni sopstvenih slabosti, pa pokušavate krivicu da svalite na okruženje. Ako nastavite tako, nećete imati na koga, jer će se prijatelji razbežati. Ipak, bitno je da će ostati neko ko vas voli.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Pozicija planeta u Biku, Blzancima i Raku čini vas prilično konfuznim po pitanjima ljubavi. Niste načisto kome da verujete jer bi jedna Vaga mogla da potpuno neplanirano promeni vaše planove koje imate sa Blizancima. Neko koga dugo niste videli javlja vam se sasvim iznenada.Ne oktrivajte namere Lavu.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Želite da dobijete priliku da se sretnete sa Lavom ili Bikom da biste razgovarali o nečemu što se dogodilo između vas dvoje možda i pre nekoliko meseci. Ako želite da se pomirite sa jednim Jarcem, budite konkretniji u svojim ponudama, napravite prvi korak. Ne ulazite u raspravu sa Lavom koji vam često kontrira i vi znate da je uglavnom u pravu.
Podeli sa prijateljima