Dnevni horoskop za 27.05.15

Ovan (21. mart -19. april)


Tranzit Meseca vas može činiti pomalo nestrpljivim i nedovoljno tolerantnim, naročito kada je u pitanju veza koja je već puna trzavica.Potrebno je samo neka pogrešna reč pa da vaš partner oseti to kao provokaciju. Ne ulazite ni u kakve rasprave ako nemate većeg razloga za to, posebno ne sa vatrenim znacima.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Ne sumnjate u iskrenost jednog Raka, Jarca ili Škorpije ili nekog koga ste upoznali možda pre nekoliko meseci i povremeno vam se javlja. Dobićete priliku da se sretnete sa osobom na položaju koja će vam se otvoreno diviti i to će vam prijati.Stalni partner je veoma lojalan čak i kada vas kritikuje i dobro znate da možete da imate poverenja da sve što kaže zaista i misli. Ipak danas ste pomalo nervozni. Ne ulazite u raspravu sa Ribama koje o vama inače misle sve najbolje.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Moguć je susret na kraćem putu. Ne odustajete od poziva onih koji vam se udvaraju. Trudite se da na svaki način iskoristite priliku koja vam se ukazuje u društvu jednog Lava. Ukoliko tražite uzbuđenja, naći ćete ih negde u okviru posla zbog koga morate često da putujete. Imajte poverenja u nekog drugog Ovna koji je u podznaku Blizanci ili Ovan.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Tranzit Meseca doneće mogućnost sagledavanja vaše situacije iz relanog ugla, naročito kada je u pitanju neko na koga ne računate i ne sanjate da će vam se javiti. Aktiviraće se vaša intuicija što je veoma bitno, posebno ako treba da donosite odluke o nekim veoma bitnim pitnjima. Nisu vam svi naklonjeni i to vas pomalo opterećuje jer vam stvara veliki psihički pritisak, posebno ako ste se nekom zamerili.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Ne budite previše sigurni u sebe kada su u pitanju osećanja jednog Blizanca ili Device. Moguće je da vas smatraju šarmantnim ali ne i previše sigurnim u pogledu zajedničkog života. Ukoliko mislite da im nametnete svoju volju, to će ići malo teže. Neko je vrlo uporan da vas osvoji, možda toga niste ni svesni. Na vas intenzivno misle Ribe, Lav i Jarac.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Ako budete pozvani na neku kućnu sedeljku, biće vam prijatno u društvu nekog ko je dosta različit od vas, ali to je upravo ono što će vas privući toj osobi. Mogli bi ste dobiti poziv od jednog Jarca ili Bika u vezi sa zajedničkim izlaskom na mesta na kojima obično izlaze mladi. Nemojte dopustiti da vas iznervira jedan Ovan svojim komentarom koji se odnosi na vašeg partnera.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Ako vam se dopada neko koga viđate preko posla mozete danas pokazati više interesovanja nego inače, naročito ako budete imali prilike da tu osobu neočekvano sretnete. Bićete spremni da izađete negde, najvreovatnije u društvu osobe koja vas duže vreme već poziva. Ako ste u bilo kakvoj vrsti dileme kada je u pitanju Rak ili neki Bik, imajte strpljenja za njih.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Kuća je glavno poprište svih današnjih zbivanja. Nije isključeno da ćete neke poslove obavljati u svom domu, kao ni to da ćete imati goste. Trenutno je domaća atmosfera bekstvo od stvarnosti u kojoj vas vrebaju mnoge zamke. Pošto ste dodatno oprezni, ne želite nikakav rizik.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Vaše zavodničke sposobnosti mogu doći do punog izražaja naročito u vezi sa Rakom, Ovnom ili Strelcem. Ako ste rođeni početkom znaka moguće da vam se dopada osoba rođena u znaku Riba ili neka Škorpija. Niste načisto kako da se postavite prema nekom koga tretirate i kao prijatelja i kao potencijalnog partnera.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Možda Vam se ne dopada nečije ponašanje, ali ne možete da promenite osnovne uslove ili određena pravila koja diktiraju Vaši saradnici. Nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nedovoljno zapaženo na poslovnoj sceni. Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju. Sugestija: Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Imate veliki krug prijatelja, ali mnogi od njih su sa vama samo da bi sačekali pravi momenat da vam se udvaraju. Razmislite da li vam je to potrebno ako imate stalnog partnera. Bilo bi bolje da se manje nervirate oko komentara koji dolaze iz vaše okoline, posebno iz partnerove porodice, jer mogu biti prilično neprijatni.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Ako ste u vezi sa nekim ko vam je veoma drag a ne možete da nađete zajednički jezik, pokušajte da izbegnete rasprave jer vam ne odgovara tranzit Sunca i Marsa. Mesec vam takođe nije naklonjen zbog čega nećete naći zajednički jezik sa nekim vatrenim znakom. Neko želi da se sa vama upozna, naročito ako misli da ste slobodni ili ako se o vama priča da ste u nekoj vrsti ljubavne krize.
Podeli sa prijateljima