Dnevni horoskop za 01.04.15

Ovan (21. mart -19. april)


Dobar aspekt između Meseca u vašem znaku i Sunca u Škorpiji, može doneti romantičan susret sa nekim kome se veoma dopadate. Pokušavate da se na fini način nekom nametnete ili da date na znanje šta osećate ali vas ta osoba svesno ignoriše da bi privukao vašu pažnju. Slobodni Rakovi očekuju poziv od Bika ili Vage. U večernjim satima predstoji susret sa Škorpijom i Jarcem.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Mars, vladalac vašeg znaka ulazi tokom dana u dobar aspekt sa Mesecom što se može dobro reflektovati na vašu romansu sa nekim sa posla. Ako vam se dopada jedna Vaga, moraćete da se postavite drugačije nego do sada. Dobar aspekt između Sunca i Meseca u jutarnjim satima i napet aspekt između Meseca i Plutona u večernjim satima donosi mogućnost ozbiljnih razgovora u okviru porodice ili ćete sa partnerom voditi razgovore o zajedničkom životu.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Najverovatnije da će se pojaviti i neko i to na poslu ili u vešem neposrednom okruženju ko će vas uglavnom fizički privući jer će odgovarati svim vašim kriterijumima o fizičoj lepoti. Kako je Venera, vladalac vašeg znaka nad fiksnom zvezdom Spikom koja simbolizuje slavu u Vagi, moguće da se radi o izuzetno atraktivnoj osobi. Trenutno se nalazite u periodu kada ste veoma prijemčivi za sve što je atraktivno,uključujući tu i suprotini pol.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Potreba za ljubavlju i seksom zaista je snažna, pa ćete shodno tome i funkcionisati. Ukoliko partner ne uspe da protumači vaše želje, snaći ćete se, kako to obično biva, sa strane. Aktivni ste i srećni, svesni lepote svakog trenutka. Nastavite tim tempom uz podršku Škorpija i Ovnova. Alergija ili problemi sa grlom.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Verujete da je moguće da doživite romansu sa nekim negde na putu. Trudite se da budete fer prema jednom Lavu ili Strelcu i verovatno ćete naći način kako da se sretnete negde van mesta gde živite sa osobom koja vam je draga. Ako ste u braku ili dužoj vezi, partner ima dosta nerešenih problema koji se odnose na prethodnu vezu.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Savršeno vam odgovara tranzit Meseca, koji podstiče kod vas želju za druženjem, i verovatno ćete biti organizator nekog druženja sa mladima, bez obzira na to koliko imate godina. Prija vam činjenica da mnogi žele da budu u vašem društvu, a ukoliko ste slobodni, imaćete najverovatnije priliku da se vidite s nekadašnjom simpatijom prema kojoj niste nimalo ravnodušni.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Pod uslovom da niste sanirali nervozu, ona se može ponovo javiti, i to sa većim intenzitetom. Jedan od razloga za preosetljivost jeste porodična situacija, ali onaj ozbiljniji tiče se dugoročnog poslovnog problema. Koliko je trajao problem, toliko će vremena biti potrebno i da se reši. Čuda se ne dešavaju preko noći.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Neko vas poziva da se sretnete na nekom skupu a vi ćete verovatno odbiti ako tamo treba da sretnete nekadašnju simpatiju sa kojom imate neraščišćene odnose. Dobićete na znanje od nekog da mu je veoma stalo do vas. Ponašaćete se ravnodušno iako se tako nećete osećati. Moguća romansa sa Ovnom.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Trudite se da nađete način kako da se posvetite što je moguće više partneru naročito ako se radi o Vodoliji ili Ovnu, čak i ako imate dosta nerešenih problema. Uvereni ste da vam je privržena osoba koja vam se već duže vreme diskretno udvara , moguće da se radi o nekom ko često boravi u inostranstvu. Verujete u mogućnost organizovanja zajedničkog životra sa jednim Strelcem.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Polazi vam za rukom da obavite više poslova koji su se u međuvremenu nakupili. Uživate u harmoniji, zadovoljni uspesima najbližih. Mirno \"predete\" na partnerovom ramenu, praveći planove za nove poduhvate. Usamljene Vage mogu upoznati osobu svoga života, ukoliko budu, kao po običaju, društvene.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Ono što druge izluđuje vas čini potpuno ravnodušnim. Možda je to jedan od razloga zbog čega vas okolina ne razume najbolje? Trenutno funkcionišete zahvaljujući sjajnoj intuiciji koja vam jasno daje do znanja šta valja činiti. Samo u slučaju da se na nju ne obazirete, pravićete greške u ponašanju.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Uznemireni ste, mada bez razloga, što vas može ozbiljnije ugroziti. Budite optimista, pošto se nalazite pred pozitivnim životnim preokretom. U izgledu je odlazak na odmor praćen promenom okruženja. Upravo vam je to neophodno radi prevazilaženja napete situacije. Valja se nečemu prilagoditi.
Podeli sa prijateljima