cene-horoskopa

Dnevni horoskop za 23.04.14

Ovan (21. mart -19. april)


Vas dovode u vezu sa nekim s posla i vama to verovatno imponuje. Ako ste dama Bik i očekujete a partner bude galantan ili da se ne naki način opravda za neke svoje postupke tako što će vam to u materijalnom smislu nadoknaditi, moraćete se potruditi oko njega jer on inače smatra da ste previše materijalistički nastrojeni. Sa Jupiterom u Raku, verovatno očekujete i neko zajedničko putovanje.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Ako vam se dopada neko koga viđate preko posla mozete danas pokazati više interesovanja nego inače, naročito ako budete imali prilike da tu osobu neočekvano sretnete. Bićete spremni da izađete negde, najvreovatnije u društvu osobe koja vas duže vreme već poziva. Ako ste u bilo kakvoj vrsti dileme kada je u pitanju Rak ili neki Bik, imajte strpljenja za njih.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Rešavate bitne stvari, ali po cenu nerviranja. Nikako ne shvatite ponašanje osoba sa kojima ste u direktnoj vezi. Mislite da se one ne udubljuju dovoljno u probleme, a zapravo ste vi preterali sa udubljivanjem. Nađite kompenzaciju u onim stvarima koje volite. Putovanje sa partnerom i dalje je aktuelno.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Ponašate se kao da ne znate šta hoćete posebno kada je u pitanju jedan Rak koga ćete verovatno sresti u večernjim satima,i potpuno neočekivano u većem društvu.Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno jer pomalo sumnjate u sebe kada je ljubav u pitanju.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Ne sumnjate u iskrenost jednog Raka, Jarca ili Škorpije ili nekog koga ste upoznali možda pre nekoliko meseci i povremeno vam se javlja. Dobićete priliku da se sretnete sa osobom na položaju koja će vam se otvoreno diviti i to će vam prijati.Stalni partner je veoma lojalan čak i kada vas kritikuje i dobro znate da možete da imate poverenja da sve što kaže zaista i misli. Ipak danas ste pomalo nervozni. Ne ulazite u raspravu sa Ribama koje o vama inače misle sve najbolje.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Nije vam dosadno. Ne pitate se dokle će osoba pored vas da trpi takvo ponašanje. Niste svesni sopstvenih slabosti, pa pokušavate krivicu da svalite na okruženje. Ako nastavite tako, nećete imati na koga, jer će se prijatelji razbežati. Ipak, bitno je da će ostati neko ko vas voli.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Ako ste nedavno nekoga upoznali na putu,može vam se učiniti da je idealan za vas. Ukoliko se radi o sportisti ili osobi koja se bavi umetnošću,moguće da ste na pravom putu da se zaljubite. Fizički izgled partnera može biti presudan za vašu odluku da li ćete se upustiti u vezu ili ne. Sa duhovitom i šarmantnom osobom možete provesti prijatno veče ali vam neće biti jasno da li ona želi da sa vama nastavi vezu ili ne. Najverovatnije da ćete biti u priličnoj agoniji jer ćete biti razapeti između srca i razuma.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Moguće je da neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine, budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet. Potrudite se da završtite započeti posao u predvidjenom roku. U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj rekreaciji, opustite se.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Imate veliki krug prijatelja, ali mnogi od njih su sa vama samo da bi sačekali pravi momenat da vam se udvaraju. Razmislite da li vam je to potrebno ako imate stalnog partnera. Bilo bi bolje da se manje nervirate oko komentara koji dolaze iz vaše okoline, posebno iz partnerove porodice, jer mogu biti prilično neprijatni.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Potreba za ljubavlju i seksom zaista je snažna, pa ćete shodno tome i funkcionisati. Ukoliko partner ne uspe da protumači vaše želje, snaći ćete se, kako to obično biva, sa strane. Aktivni ste i srećni, svesni lepote svakog trenutka. Nastavite tim tempom uz podršku Škorpija i Ovnova. Alergija ili problemi sa grlom.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Gde god da se okrenete, sve sama iznenađenja, i to uglavnom povoljna. Pa kad je tako, onda se prepustite onome što vam život pruža, ali se istovremeno fokusirajte i na samog sebe i pokušajte da dođete do duševnog mira. Shvatite da na neke stvari ne možemo uticati, jer postoji viša sila. Ne nervirajte se zbog nemarnosti drugih.
Podeli sa prijateljima