Dnevni horoskop za 27.04.15

Ovan (21. mart -19. april)


Sređujete međuljudske odnose, rešavate ljubavne probleme. Napokon ste se odlučili na takav korak, pošto su se stvari iskomplikovale. Ono čega se najviše plašite jeste istina. Daleko vam je bilo lakše da živite pod svakodnevnom presijom nego da istini pogledate u oči.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Mesec u Bliznacima odgovara većini predstavnika vašeg znaka.Dobro se slažete sa Vodolijiom ili nekom drugom Vagom koja vam na svaki način pomaže da nađete izlaz iz situacije, moguće iz privatnih ili poslovnih problema i trudi se da vam u svemu bude podrška.Ako želite da se sretnete u tajnosti sa jednom Škorpijom s posla moraćete da napravite prvi korak ka tome.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju, kao dobar putokaz. Uspešne osobe, uvek traže i dobar savet. Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet dogadjaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad, prvi utisak ume lako da zavara. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava i psiho-fizička relaksacija.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Dobar aspekt između Meseca u vašem znaku i Sunca u Škorpiji, može doneti romantičan susret sa nekim kome se veoma dopadate. Pokušavate da se na fini način nekom nametnete ili da date na znanje šta osećate ali vas ta osoba svesno ignoriše da bi privukao vašu pažnju. Slobodni Rakovi očekuju poziv od Bika ili Vage. U večernjim satima predstoji susret sa Škorpijom i Jarcem.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Tranzit Meseca donosi nova uzbuđenja. Dan je povoljan za one koji su spremni da uđu novu vezu ili da izađu u društvo jer im se pruža prilika da upoznaju osobu sa kojom mogu ostvariti relativno dobar kontakt. Tranzit Venere koja je donosi nove mogućnosti u vezi sa nekim koga površno poznajete preko posla i ko vam je veoma drag. Moguća je nova romansa sa jednom Vagom koja nije uvek bila iskrena prama vama..
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte podcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete pomalo konfuzno pred saradnicima i zbog toga Vaša objašnjenja ne zvuče dovoljno ubedljivo. Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir. Sugestija: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Vaš znak je pod velikim opterećenjem kada je u pitanju ljubavni život. Trebalo bi da donesete važne odluke a vi ste nesigurni i svesni da ste previše popustljivi prema partneru, naročito ako se radi o Vagi ili Blizancima. Pazite da svojom neodlučnošću ne napravite problem sebi bez preke potrebe.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Tranzit Meseca doneće mogućnost sagledavanja vaše situacije iz relanog ugla, naročito kada je u pitanju neko na koga ne računate i ne sanjate da će vam se javiti. Aktiviraće se vaša intuicija što je veoma bitno, posebno ako treba da donosite odluke o nekim veoma bitnim pitnjima. Nisu vam svi naklonjeni i to vas pomalo opterećuje jer vam stvara veliki psihički pritisak, posebno ako ste se nekom zamerili.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Crni Mesec Lilit, simbol erotskih moći u astrološkoj kući partnerskih odnosa u konjukciji sa Jupiterom, donosi jake emocije, jer je podstaknut snagom Meseca u OVnu i čini vas izuzetno sposobnim da zavedete koga god želite. Ipak, pazite se. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, partner verovatno nije preterano srećan zbog vaše popularnosti.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Moguće da ste nestrpljivi i nervozni naročito u kontaktima sa vazdušnim znacima koji ne žele da u nečemu popuste ili pokušavaju da vam nametnu svoj stil. Ako radite sa kreativnim osobama u okviru posla čeka vas susret o kome maštate.Ne odustajte od ljubavi do koje vam je stalo samo zato što partner nema mnogo vremena za vas.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Mnogo buke ni oko čega. Ušli ste u period od koga daleko više očekujete nego što to realne prilike dozvoljavaju. Morate se spustiti na zemlju, kako biste izbegli promašaje. U svom životu morate nešto iz korena promeniti. Još uvek ne znate šta bi to moglo da bude. Lutate!
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Pokušajte da pokažete više osećanja i veše razumevanja za partnera. Moguće je da ste već prilično duboko zagazili u neke romantične vode a da toga niste ni svesni i da je sve počelo svojevremeno kao poslovna saradnja. Dopadju vam se Jarac, Škoripija i moguće jedan Bik.
Podeli sa prijateljima