Dnevni horoskop za 02.10.14

Ovan (21. mart -19. april)


Oscilacija raspoloženja u večernjim satima je ono što donosi tranzit Meseca naročito ako nemate mnogo planeta u vatrenim znacima. U kasnim večernjim satima može podstaći kod vas želju za isticanjem neko ko će vam davati komplimente u društvu i vi ćete se pitati zašto to radi. Trudite se da na svaki način privučete nečiju pažnju, moguće da vas u tome podržavaju Bik i Vaga u koje imate veliko poverenje.Ako vam se dopada Lav, razmislite da li imate za njega nerava.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Nemojte dozvoliti da neko osporava Vaše poslovne rezultate ili da Vas zavarava pogrešnom nekom pričom. Budite promišljeni, pažljivije birajte saradnike od poverenja sa kojima imate slične ideje i interesovanja. Nema potrebe da se suprotstavljate bliskoj osobi ili da prekršite pravila zajedničkog života. Važno je da ostvarite emotivnu bliskost umesto da uzburkavate loše misli i raspoloženje. Sugestija: Izbegavajte razne vidove preterivanja ili neke loše navike.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Veoma aktivan dan na ljubavnom polju, jer Mesec u Ovnu u dobrom aspektu sa asteroidom Kupidonom čini vas komunikativnim i spremnim da se uključite u neka društvena događanja koja bi mogla doneti i nove susrete. Može doći do susreta posredstvom Vage ili Jarca, dok jedan Strelac čeka da mu se javite.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Nije vam dosadno. Ne pitate se dokle će osoba pored vas da trpi takvo ponašanje. Niste svesni sopstvenih slabosti, pa pokušavate krivicu da svalite na okruženje. Ako nastavite tako, nećete imati na koga, jer će se prijatelji razbežati. Ipak, bitno je da će ostati neko ko vas voli.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Možda Vam se ne dopada nečije ponašanje, ali ne možete da promenite osnovne uslove ili određena pravila koja diktiraju Vaši saradnici. Nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nedovoljno zapaženo na poslovnoj sceni. Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju. Sugestija: Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Ne propuštajte priliku da se sretnete s nekim ko je nakratko došao u vaš grad ili često svraća na vaše radno mesto, naročtio ako je Jarac.Jedan Bik ili Vaga mogu vam pomutiti račune i mogu napraviti neku vrstu intrige Moguće je da dugo niste imali prilike se sretnete s nekim koga dugo niste videli. Pruži će vam se šansa da kažete stalnom partneru ono štpo odavano želite. Ako ste slobodni, jedan Strelac, Vodolija ili Ovan žele da se sa vama sretnu.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Mesec u Bliznacima odgovara većini predstavnika vašeg znaka.Dobro se slažete sa Vodolijiom ili nekom drugom Vagom koja vam na svaki način pomaže da nađete izlaz iz situacije, moguće iz privatnih ili poslovnih problema i trudi se da vam u svemu bude podrška.Ako želite da se sretnete u tajnosti sa jednom Škorpijom s posla moraćete da napravite prvi korak ka tome.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Tranzit Meseca preko oslednje dekade vašeg znaka savršeno odgovara onim predstavnicima vašeg znaka koji dobro znaju šta žele. Neodlučni zbog pozicije asteroida Karme i trebalo bi da se što pre odluče šta želite u okviru ljubavnog života. Nemojte se previše nervirati ako vam jedan Rak na poslu bude dosađivao svojim predlozima u vezi sa izlascima.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Priželjkujete da vam se javi Vaga. Moguće da ste predmet maštanja nekih osoba koje nemaju mogućnost da sa vama provedu onoliko vremena koliko bi želele i da će vam to dati na znanje na diskretan način. Očekujete da jedna Vodolija koja vam duže vreme daje na znanje da nije ravnodušna konkretno da na znanje šta od vas očekuje. Dobijate mogućnost da sretnete nekog na većem skupu
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Delujete pomalo nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni. Zbog loših procena moguće su neke dodatne komplikacije, koje dovode u pitanje nastavak zajedničke akcije. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći koju možete da osetite. Sugestija: Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Danas ste posebno plemeniti prema partneru i želite da mu ugodite kao da se za nešto pravdate ili kao da se osećate pomalo krivim. Ne bi trebalo da kritikujete Jarca ili Ovna da ne bi došlo do rasprave. Ako ste u vezi ili braku mogu očekivati poziv od partnera za izlazak u društvo sa njegovim poslovnim prijateljima. Ukoliko vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu, verovatno će vam se javiti.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Ponašate se kao da ne znate šta hoćete posebno kada je u pitanju jedan Rak koga ćete verovatno sresti u večernjim satima,i potpuno neočekivano u većem društvu.Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno jer pomalo sumnjate u sebe kada je ljubav u pitanju.
Podeli sa prijateljima