Dnevni horoskop za 11.02.16

Ovan (21. mart -19. april)


Danas ste posebno plemeniti prema partneru i želite da mu ugodite kao da se za nešto pravdate ili kao da se osećate pomalo krivim. Ne bi trebalo da kritikujete Jarca ili Ovna da ne bi došlo do rasprave. Ako ste u vezi ili braku mogu očekivati poziv od partnera za izlazak u društvo sa njegovim poslovnim prijateljima. Ukoliko vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu, verovatno će vam se javiti.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Ako budete pozvani na neku kućnu sedeljku, biće vam prijatno u društvu nekog ko je dosta različit od vas, ali to je upravo ono što će vas privući toj osobi. Mogli bi ste dobiti poziv od jednog Jarca ili Bika u vezi sa zajedničkim izlaskom na mesta na kojima obično izlaze mladi. Nemojte dopustiti da vas iznervira jedan Ovan svojim komentarom koji se odnosi na vašeg partnera.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Osećate se dobro u društvu osobe koja vam otvoreno pokazuje koliko joj je stalo do vas. Ako se radi o stalnom parnteru, verovatno je shvatio da je bolje da sa vama postupa na ljubazan način nego da vas zanemaruje jer mu to ne praštate. Imate mnogo planova u vezi sa inostranstvom i ako ste slobodni, verovatno će vam se neki od njih ostvariti upravo uz partnerovu podršku.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Pažljivije analizirajte nove dogadjaje ili važne promene na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava Vaš uticaj ili zasluge koje imate u zajedničkoj akciji. Uporno pokušavate da izbegnete neki vid emotivne odgovornosti pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne. Ponekad je stvarnost drugačija od onoga što Vam se čini. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Mnogo buke ni oko čega. Ušli ste u period od koga daleko više očekujete nego što to realne prilike dozvoljavaju. Morate se spustiti na zemlju, kako biste izbegli promašaje. U svom životu morate nešto iz korena promeniti. Još uvek ne znate šta bi to moglo da bude. Lutate!
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Dan je odličan za one koji su u vezi sa nekim vazdušnim ili vatrenim znakom.Verujete da je moguće da se dogovrite sa stalnim partnerom oko bitnih pitanja.Ne bi trebalo da odustanete od plana koji imate u vezi sa inostranstvom ali ako vam se dopada neki vatreni znak s kojim bi trebalo da idete na put, verovanto nećete imati za to mnogo strpljenja.Ne odustajete od svojih ciljeva ma ko vam šta zamerao.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Nervozni ste uglavnom jer se na poslu ne odvija baš sve onako kako ste želeli. Situaicja nije ni malo dramatična ali vi ste previše skloni da očekujete nekakve neprijatnosti čak i od onih koji su vam izrazito naklonjeni. Možete se nadati susretu sa nekim ko vam je posebno drag, moguće sa Lavom ili Ribama.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Neko vas poziva da se sretnete na nekom skupu a vi ćete verovatno odbiti ako tamo treba da sretnete nekadašnju simpatiju sa kojom imate neraščišćene odnose. Dobićete na znanje od nekog da mu je veoma stalo do vas. Ponašaćete se ravnodušno iako se tako nećete osećati. Moguća romansa sa Ovnom.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Sunce u Raku vas čini relativno prilagodljivim po pitanju zajedničkog izlaska sa partnerom ili odlaska negde na put. Nekome je veoma bitno da se sa vama sretne na javnom mestu. Potrebno je da se posvetite nekome ko vam je veoma značajan, moguće da još uvek niste u prilici da se definitivno odlučite šta biste želeli da uradite od svog života.Verujete da možete da ubedite Vodoliju da u nečemu treba da popuste.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Uzmite od života sve što vam danas bude ponudio, a hoće. Odbacićete stvari koje vam ne prijaju, ali i osobe u čijem se društvu neprijatno osećate. Pred vama je poslovni uspeh praćen finansijskim dobitkom. Ne možete da se požalite ni na ljubav. Sve ide u kompletu.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja. Nečije ideje zvuče mnogo interesantnije u momentu dok se slušaju, nego kada počinju da se sprovode u delo. U susretu sa voljenom osobom ne postižete uvek u potpunosti željeni efekat. Dešava se da češće uzaludno glumite nezainteresovanost za odredjene dogadjaje. Sugestija: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Tranzit Meseca doneće mogućnost sagledavanja vaše situacije iz relanog ugla, naročito kada je u pitanju neko na koga ne računate i ne sanjate da će vam se javiti. Aktiviraće se vaša intuicija što je veoma bitno, posebno ako treba da donosite odluke o nekim veoma bitnim pitnjima. Nisu vam svi naklonjeni i to vas pomalo opterećuje jer vam stvara veliki psihički pritisak, posebno ako ste se nekom zamerili.
Podeli sa prijateljima