Dnevni horoskop za 01.09.14

Ovan (21. mart -19. april)


Neko vas poziva da se sretnete na nekom skupu a vi ćete verovatno odbiti ako tamo treba da sretnete nekadašnju simpatiju sa kojom imate neraščišćene odnose. Dobićete na znanje od nekog da mu je veoma stalo do vas. Ponašaćete se ravnodušno iako se tako nećete osećati. Moguća romansa sa Ovnom.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Savršeno vam odgovara tranzit Meseca, koji podstiče kod vas želju za druženjem, i verovatno ćete biti organizator nekog druženja sa mladima, bez obzira na to koliko imate godina. Prija vam činjenica da mnogi žele da budu u vašem društvu, a ukoliko ste slobodni, imaćete najverovatnije priliku da se vidite s nekadašnjom simpatijom prema kojoj niste nimalo ravnodušni.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Verujete da je moguće da doživite romansu sa nekim negde na putu. Trudite se da budete fer prema jednom Lavu ili Strelcu i verovatno ćete naći način kako da se sretnete negde van mesta gde živite sa osobom koja vam je draga. Ako ste u braku ili dužoj vezi, partner ima dosta nerešenih problema koji se odnose na prethodnu vezu.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Rođeni početkom i krajem znaka mogu biti u prilici da se sretnu sa nekim ko je veoma aktivan, entuzijasta, spreman uvek da negde izađe i ako budete u prilici da se vidite u velikom društvu, svašta je moguće. Nekome je stalo da vas zavede ili da bar pokuša da to učini da vidi kakve su mu zavodničke sposobnosti.Verujete da možete da se organizujete tako da stignete na sva mesta gde vas zovu ali to može stvoriti konfuziju i nerazumevanje u vašem životu, naročito ako ste u dužoj vezi sa nekim.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Potreba za ljubavlju i seksom zaista je snažna, pa ćete shodno tome i funkcionisati. Ukoliko partner ne uspe da protumači vaše želje, snaći ćete se, kako to obično biva, sa strane. Aktivni ste i srećni, svesni lepote svakog trenutka. Nastavite tim tempom uz podršku Škorpija i Ovnova. Alergija ili problemi sa grlom.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Ne propuštajte priliku da se sretnete s nekim ko je nakratko došao u vaš grad ili često svraća na vaše radno mesto, naročtio ako je Jarac.Jedan Bik ili Vaga mogu vam pomutiti račune i mogu napraviti neku vrstu intrige Moguće je da dugo niste imali prilike se sretnete s nekim koga dugo niste videli. Pruži će vam se šansa da kažete stalnom partneru ono štpo odavano želite. Ako ste slobodni, jedan Strelac, Vodolija ili Ovan žele da se sa vama sretnu.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Moguće da ste nestrpljivi i nervozni naročito u kontaktima sa vazdušnim znacima koji ne žele da u nečemu popuste ili pokušavaju da vam nametnu svoj stil. Ako radite sa kreativnim osobama u okviru posla čeka vas susret o kome maštate.Ne odustajte od ljubavi do koje vam je stalo samo zato što partner nema mnogo vremena za vas.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Crni Mesec Lilit, simbol erotskih moći u astrološkoj kući partnerskih odnosa u konjukciji sa Jupiterom, donosi jake emocije, jer je podstaknut snagom Meseca u OVnu i čini vas izuzetno sposobnim da zavedete koga god želite. Ipak, pazite se. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, partner verovatno nije preterano srećan zbog vaše popularnosti.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Ako ste u vezi sa nekim ko vam je veoma drag a ne možete da nađete zajednički jezik, pokušajte da izbegnete rasprave jer vam ne odgovara tranzit Sunca i Marsa. Mesec vam takođe nije naklonjen zbog čega nećete naći zajednički jezik sa nekim vatrenim znakom. Neko želi da se sa vama upozna, naročito ako misli da ste slobodni ili ako se o vama priča da ste u nekoj vrsti ljubavne krize.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Na vas se trenutno sve lepi: i ljubav, i novac, i kilogrami. Što se ovog poslednjeg tiče, morate hitno da reagujete, jer će vaš \"vitki struk\" biti doveden u pitanje. Nezaboravni trenuci utiču na to da se dobro osećate. Pripremite se za period stagnacije, koji je neminovan.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Napokon će neki vaši projekti dobiti materijalnu satisfakciju. Prija vam saznanje da dobro radite, ali nećete ostati ravnodušni ni na novac. Planirate na duge staze, za šta je potrebna energija finansijske prirode. Ukoliko osećate umor, prokontrolišite krvnu sliku, jer je anemija moguća.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Pazite da ne budete previše iskreni prema nekom Raku ili Ovnu jer su upravo ovo znaci sa kojima bi trebalo da budete taktični i manje otvoreni. Osoba koja vam je draga može to pogrešno shvatiti. Ako morate da idete na put, pokušajte da to date na znanje tako da partner stekne utisak da vam je žao što ste razdvojeni, čak i ako tako ne mislite.
Podeli sa prijateljima