Dnevni horoskop za 20.12.14

Ovan (21. mart -19. april)


Pozicija Meseca donosi nove šanse u okviru kojih vam se pružaju razne mogućnosti u vezi sa društvenim životom koje bi mogle da vam učine život interesantnim. Veoma ste tajanstveni i pokušavate da nekog nagovorite da se vidi da vama nasamo. Moguće da se radi o osobi sa kojom ste nekada neobavezno izlazili Dobro se slažete sa Škorpijom ili Ribama.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Današnji dan, posebno veče mogu biti izuzetno interesantni, posebno ako budete imali aktivan društveni život, a skloni ste da se udvarate drugima iako imate stalnog partnera. Pozicija Marsa, planete strasti znači za vaš znak upravo mogućnost da preko prijatelja koji najverovatnije rade u inostranstvu ili saradnika, moguće i rođaka, upoznate nekoga ko će vas impresionirati.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Danas ste posebno plemeniti prema partneru i želite da mu ugodite kao da se za nešto pravdate ili kao da se osećate pomalo krivim. Ne bi trebalo da kritikujete Jarca ili Ovna da ne bi došlo do rasprave. Ako ste u vezi ili braku mogu očekivati poziv od partnera za izlazak u društvo sa njegovim poslovnim prijateljima. Ukoliko vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu, verovatno će vam se javiti.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Pomirenje na koje ste predugo čekali, mogli bi ostvariti tokom ovog meseca. Samo budite strpljivi, partner će naći načina kako da uspostavi kontakt sa vama. Moguće je i posredovanje bliskog prijatelja. Ovaj mesec će vam biti naklolnjeni partneri iz znaka Jarac, Vodolija ili Blizanci. Starijeg, tradicionalnog parntera upoznajete na javnom mestu.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Želite da dobijete priliku da se sretnete sa Lavom ili Bikom da biste razgovarali o nečemu što se dogodilo između vas dvoje možda i pre nekoliko meseci. Ako želite da se pomirite sa jednim Jarcem, budite konkretniji u svojim ponudama, napravite prvi korak. Ne ulazite u raspravu sa Lavom koji vam često kontrira i vi znate da je uglavnom u pravu.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Najverovatnije da će se pojaviti i neko i to na poslu ili u vešem neposrednom okruženju ko će vas uglavnom fizički privući jer će odgovarati svim vašim kriterijumima o fizičoj lepoti. Kako je Venera, vladalac vašeg znaka nad fiksnom zvezdom Spikom koja simbolizuje slavu u Vagi, moguće da se radi o izuzetno atraktivnoj osobi. Trenutno se nalazite u periodu kada ste veoma prijemčivi za sve što je atraktivno,uključujući tu i suprotini pol.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Verujete da je moguće da doživite romansu sa nekim negde na putu. Trudite se da budete fer prema jednom Lavu ili Strelcu i verovatno ćete naći način kako da se sretnete negde van mesta gde živite sa osobom koja vam je draga. Ako ste u braku ili dužoj vezi, partner ima dosta nerešenih problema koji se odnose na prethodnu vezu.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja. Nečije ideje zvuče mnogo interesantnije u momentu dok se slušaju, nego kada počinju da se sprovode u delo. U susretu sa voljenom osobom ne postižete uvek u potpunosti željeni efekat. Dešava se da češće uzaludno glumite nezainteresovanost za odredjene dogadjaje. Sugestija: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Naglašen je znak Raka zbog čega niste u stanju da budete racionalni i da o svom privatnom životu razmišljate realno. Trudite se da razumete partnera i njegovu potrebu za izlascima ali vi biste radije da se negde vidite nasamo. Pozicija Marsa potencira kod vas potrebu za novim ljubavima. Ne želite da dopustite jednoj Vodoliji da vam nameće svoj stil u ponašanju, naročito ako se radi o osobi koja vam se u poslednje vreme češće javlja.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Trudite se da nađete način kako da se posvetite što je moguće više partneru naročito ako se radi o Vodoliji ili Ovnu, čak i ako imate dosta nerešenih problema. Uvereni ste da vam je privržena osoba koja vam se već duže vreme diskretno udvara , moguće da se radi o nekom ko često boravi u inostranstvu. Verujete u mogućnost organizovanja zajedničkog životra sa jednim Strelcem.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Pazite da ne budete previše iskreni prema nekom Raku ili Ovnu jer su upravo ovo znaci sa kojima bi trebalo da budete taktični i manje otvoreni. Osoba koja vam je draga može to pogrešno shvatiti. Ako morate da idete na put, pokušajte da to date na znanje tako da partner stekne utisak da vam je žao što ste razdvojeni, čak i ako tako ne mislite.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Ponašate se kao da ne znate šta hoćete posebno kada je u pitanju jedan Rak koga ćete verovatno sresti u večernjim satima,i potpuno neočekivano u većem društvu.Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno jer pomalo sumnjate u sebe kada je ljubav u pitanju.
Podeli sa prijateljima