Dnevni horoskop za 29.11.14

Ovan (21. mart -19. april)


Vaš poslovni neuspeh objektivno ne predstavlja veliki gubitak, stoga odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite ili realne okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. U odnosu sa voljenom osobom, čini Vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje i dobro raspoloženje.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Sređujete međuljudske odnose, rešavate ljubavne probleme. Napokon ste se odlučili na takav korak, pošto su se stvari iskomplikovale. Ono čega se najviše plašite jeste istina. Daleko vam je bilo lakše da živite pod svakodnevnom presijom nego da istini pogledate u oči.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Na vas se trenutno sve lepi: i ljubav, i novac, i kilogrami. Što se ovog poslednjeg tiče, morate hitno da reagujete, jer će vaš \"vitki struk\" biti doveden u pitanje. Nezaboravni trenuci utiču na to da se dobro osećate. Pripremite se za period stagnacije, koji je neminovan.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


U poslepodnevnim satima obrazuje se napet aspekt između Meseca i Marsa, vladaoca vašeg znaka zbog čega porodični odnosi mogu izbiti u prvi plan. Moguće da je partner nezadovoljan tretmanom koji ima s vaše strane ili da je očekivao više pažnje. Budite spremni da se sretnete sa jednim Lavom, naročito ako treba da mu se izvinite.Ovo bi mogao biti za slobodne Ovnove jedan od onih dana kada mogu ući u tajnu vezu, flert ili mogu započeti neku avanturu sa osobom koja ih neodoljivo privlači a možda nije slobodna.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Imaginativne snage su u igri, što je dobro za umetnost, život u svetu mašte i ideala, a loše za praktičan život. Ukoliko to znate, izbeći ćete razočaranja i finansijske gubitke. U protivnom - sekiracija, slabi nervi i besparica. Sa Blizancima ste u dobrim odnosima, dok vas Ribe guše.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Delujete pomalo nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni. Zbog loših procena moguće su neke dodatne komplikacije, koje dovode u pitanje nastavak zajedničke akcije. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći koju možete da osetite. Sugestija: Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Na ljubavnom planu bi trebalo da budete maksimalno tolerantni da ne biste došli u konfliktnu situaciju sa stalnim partnerom . Ukoliko ste slobodni nemojte se udvarati osobi sa kojom vas deli velika razlika u godinama, naročito ako ste dama Bik a dopada vam se Škorpija. U porodici je moguć neprijatan razgovor na temu vašeg ljubavnog života.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Dobićete priliku da se sretnete sa nekim Bikom, Rakom ili Vodolijom na većem skupu.Ako ste dugo u vezi, izbegnite rasprave, naročito ako ste u poslednje vreme imali malo vremena da provodite zajedno sa partnerom.Očekujete da će vam se javiti neko ko vam je veoma drag i s kim možete da ostvarite dobru komunikaciju, moguće da tu osobu dugo niste videli.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Tranzit Meseca donosi nova uzbuđenja. Dan je povoljan za one koji su spremni da uđu novu vezu ili da izađu u društvo jer im se pruža prilika da upoznaju osobu sa kojom mogu ostvariti relativno dobar kontakt. Tranzit Venere koja je donosi nove mogućnosti u vezi sa nekim koga površno poznajete preko posla i ko vam je veoma drag. Moguća je nova romansa sa jednom Vagom koja nije uvek bila iskrena prama vama..
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Osećate se dobro u društvu osobe koja vam otvoreno pokazuje koliko joj je stalo do vas. Ako se radi o stalnom parnteru, verovatno je shvatio da je bolje da sa vama postupa na ljubazan način nego da vas zanemaruje jer mu to ne praštate. Imate mnogo planova u vezi sa inostranstvom i ako ste slobodni, verovatno će vam se neki od njih ostvariti upravo uz partnerovu podršku.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Možete doživeti lep susret sa Vagom, Vodolijom na poslu ali je ta veza bi bila tajna i kratkog veka. Ako ste u dužoj vezi,imate pored sebe racionalnog partnera, zainteresovanog za biznis, koji ne pokazuje previše emocija prema vama osim na rečima. Moguće je da vas bombarduje izjavama ljubavi, bilo putem telefona, interneta,ili putem pisama.
Podeli sa prijateljima