Dnevni horoskop za 26.06.16

Ovan (21. mart -19. april)


Tranzit Meseca donosi nova uzbuđenja. Dan je povoljan za one koji su spremni da uđu novu vezu ili da izađu u društvo jer im se pruža prilika da upoznaju osobu sa kojom mogu ostvariti relativno dobar kontakt. Tranzit Venere koja je donosi nove mogućnosti u vezi sa nekim koga površno poznajete preko posla i ko vam je veoma drag. Moguća je nova romansa sa jednom Vagom koja nije uvek bila iskrena prama vama..
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti, važno je da ostvarite osnovni dogovor. Zadržite odredjenu meru opreza i mudrosti, nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna Vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama. Sugestija: Izbegavajte naporne ili konfliktne situacije.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Očekujete da će vam partner dati na znanje da je spreman da prihvati se vaše mane iako mu one sve teže padaju. Bićete dobro rasploženi prema jednom Jarcu kome niste stalo mnogo do vas i koji verovato nema više onako lepo mišljenje kakvo je nekada imao. Trudite se da budete fer prema Raku i on to ume da ceni.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa partnerom u vezi sa zajedničkim životom i moguće zajedničkim poslom. Veče je mnogo pogodnije nego dnevni sati kada ćete imati mnogo obaveza i nećete imati dovoljno mogućnosti da mu se posvetite. Ako partner ne bude želeo da vam izađe u susret u vezi sa onim što je vama veoma važno, moguće da se tiče u privremene razdvojenosti zbog vašeg odlaska za inostranstvo, nemojte se raspravljati.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Retrogradni Merkur unosi dosta nemira u vaš dom i u vaš ljubavni život. Ako ste dali povoda partner da ima bilo kakve sumnje sada ćete morati da se potrudtie da ga uverite da se radi o neosnovanim pričama. Ako ste zaista u paralelnoj vezi, nastupa prilično naporan period, posebno za rođene sredinom osamdesetih koji su skloni da svoj život vode onako kako njima odgovara ne razmišljajući mnogo o drugima.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte podcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete pomalo konfuzno pred saradnicima i zbog toga Vaša objašnjenja ne zvuče dovoljno ubedljivo. Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir. Sugestija: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Nemojte odustati od osobe koja vam je dugo vreme bila draga. Ako ste u prilici da joj kažete ono što želite, budite iskreni, nemojte se previše ustezati jer bi u protivnom vaše ponašanje moglo biti drugačije protumačeno. Dobijate mogućnost da neku situaciju u ljubavi ispravite.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Iznenadiće vas prijatni momenti udvoje s nekim ko vam je oduvek bio drag. Partner će vam dati na znanje da želid a organizuje zajedničko veče, moguće da se radi o romantičnom izlasku. Možete očakivati poziv od Bika, Raka ili Jarca. Takođe je moguća veza sa umetnikom ili vrlo kreativnom osobom. Pokušavate da se dogovorite sa osobom koja vam je draga o bitnim pitanjima. Možete lako postići skladan odnos.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Dobar aspekt između Meseca u vašem znaku i Sunca u Škorpiji, može doneti romantičan susret sa nekim kome se veoma dopadate. Pokušavate da se na fini način nekom nametnete ili da date na znanje šta osećate ali vas ta osoba svesno ignoriše da bi privukao vašu pažnju. Slobodni Rakovi očekuju poziv od Bika ili Vage. U večernjim satima predstoji susret sa Škorpijom i Jarcem.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Pozicija Meseca donosi nove šanse u okviru kojih vam se pružaju razne mogućnosti u vezi sa društvenim životom koje bi mogle da vam učine život interesantnim. Veoma ste tajanstveni i pokušavate da nekog nagovorite da se vidi da vama nasamo. Moguće da se radi o osobi sa kojom ste nekada neobavezno izlazili Dobro se slažete sa Škorpijom ili Ribama.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Sređujete međuljudske odnose, rešavate ljubavne probleme. Napokon ste se odlučili na takav korak, pošto su se stvari iskomplikovale. Ono čega se najviše plašite jeste istina. Daleko vam je bilo lakše da živite pod svakodnevnom presijom nego da istini pogledate u oči.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Dobićete priliku da se sretnete sa nekim Bikom, Rakom ili Vodolijom na većem skupu.Ako ste dugo u vezi, izbegnite rasprave, naročito ako ste u poslednje vreme imali malo vremena da provodite zajedno sa partnerom.Očekujete da će vam se javiti neko ko vam je veoma drag i s kim možete da ostvarite dobru komunikaciju, moguće da tu osobu dugo niste videli.
Podeli sa prijateljima