Nedeljni horoskop za 28.08.15

Ovan (21. mart -19. april)


Ukoliko se partner slične struke vašoj ne treba da se pitate da li su osećanja uzajamna potpuno sigurni u to.Ako ste žena,vaš partner će vas obradovati lepim poklonom.Muškarcima Ribama se dopada žena koja nije slobodna.Pokušavate da se nađete pri ruci svima koji to od vas očekuju.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Ovo nije vaš dan, jer vam ne odgovar pozicija Meseca i i Marsa u Lavu, možete biti previše impulsivni jer vas pomalo zbunjuje nečije ponašanje prema vama.Nemojte oklevati ako vam neko bude uporno davao komplimente ili vam bude slao provokativne sms poruku. Odgovorite duhovito i otkrijte karte ako se radi o nekome ko vam se dopada.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Bićete mnogo bolji u rešavanju praktičnih problema zajedno sa partnerom nego što ćete biti spremni da sa njim provodite romantične momente udvoje. On možda upravo to i očekuje od vas zato se potrudite da mu date na znanje koliko vam je stalo da bude srećan sa vama.Slobodni Strelci misle na nekog koga su upoznali negde na putu ili u okviru poslovnih kontakata. Dobro ćete se razumeti sa jednim Lavom ili Vodolijom koji su oduvek imale dovoljno vremena za vas.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Vaš partner postavlja pred vas prevelike zahteve,posebno u finansijskom smislu.Dobićete poziv da se vidite sa jednom Vodolijom ili Ribama.Moguć je susret sa nekim ko dolazi iz inostranstva.Susret u teretani ili negde gde se okuplja mnogo mladog sveta.Bavite se uređenjem stambenog prostora u kome je moguće je da to radite sa mnogo entuzijazma ali s nedovoljno novca.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Pokušaćete da budete razumni i da odlite snagama podsvesti koje vas teraju da se ponašate otvorenije i pristupačnije nego što biste želeli. Vaša tajna želja je neko veoma komunikativan ko moguće često putuje. Verujete u mogućnost ostvarenja dobrog odnosa sa Blizancima ili Lavom.Neka druga Vaga misli na vas.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Ako ste u vezi sa Devicom ili Ovnom situacija je komplikovana jer oni jednostavno neće shvatati vašu potrebu za mirnom,romantičnom vezom,već će ako im vi ne pružite dovoljno uzbuđenja,biti spremni da ih traže sa strane.Ako budete mudri i vi ćete potražiti utehu u društvu osobe koja je odavno vaša tiha čežnja.Dobićete povoljnu vest o Raka ili Škorpije. Nekome je veoma bitno da se sa vama ponovo vidi, posle duže vremena.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Iznenadiće vas pozivom na koji niste računali i to verovatno od nekog vatrenog znaka koji pokušava da vam se nametne na način koji vam nikako ne odgovara. Dobro se slažete sa Ovnom ili Devicomali oni mogu biti previše posesivni što vama svakako stvara dodatni stres. Imate potrebu istovremeno za strastvenom vezom i za bliskom vezom sa nekim ko vam po svemu sudeći odgovara ali vam se istovremeno čini da nema mnogo vremena za vas.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Nekoliko osoba koje viđate preko posla pokazivaće koliko im značite moguće nudeći vam poziv za izlazak.Ovo je sajajan dana za vas posebno ako želite nekom da pokažete šta osećate za ostvarenje dobrog partnerskog odnosa kako u ljubavi tako i na poslu. Ipak, romantični deo vaše prirode, biće sasvim zadovoljen.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Veoma ste svesni dešavanja oko vas i vrlo je moguće da ćete usvojiti nečije mišljenje. Pa ipak, ne budite previše otvoreni prema ljudima koje ne poznajete dovoljno. Postoji opasnost da vas uvredi nečiji nepromišljeni komentar. Najprijatnije se osećate u društvu osoba od poverenja. Takođe, danas nađite vremena da uživate u nekim materijalnim stvarima.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Povremeni nedostatak volje, optimizma ili sumnja u dosadašnje kriterijume vrednosti za vas deluju stimulativno - danas ćete imati dovoljno energije da potražite nova rešenja. Iznenadne promene na koje niste računali zahtevaju da im se prilagodite. N aprivatnom planu očekuju vas nesporazumi sa partnerom koje danas nećete uspeti da izgladite.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Vaša okolina ima izuzetno važan i pozitivan uticaj na vas. Ni najmanje vam ne fali podrške. Partnerstvo, udruživanje ili saradnja su danas vaš put do uspeha. Ne bi bilo loše da razmislite o povezivanju poslovnih i privatnih interesa. Ovo je dobra strategija za duži vremenski period. Takođe, obratite pažnju na mogućnost da danas negde otputujete.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Previše ste impusivni i nedovoljno tolerantni prema nekom ko vam je izuztno drag ali nedovoljno kooparativn. Ako se radi o nekom ko je često svojeglav, nemojte započinjati razgovore o nečemu što partner ne voli.Ne koristite najbolje svoje iskustvo, jer ništa niste izvukli iz svojih dosadašnjih razočaranja. Skoni ste da ponavljate greške naročito kada je emotivni život u pitanju. Pokušajte da budete principijelniji i da ne dozvolite da vam se bilo ko meša u privatni život.
Podeli sa prijateljima