Nedeljni horoskop za 31.07.16

Ovan (21. mart -19. april)


Vaš partner ne zna šta mislite o vašoj vezi jer često menjate raspoloženje.Niste zadovoljni u potpunosti njegovim ponašanjem jer je često veoma posesivan.Moguće je da imate simpatiju na poslu.Nervirate se zbog ponašanja mlađeg člana porodice koji je prilično nedisciplinovan.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje pred saradnicima. Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke. Sugestija: Izbegavajte neke ishitrene odluke, budite umereniji u reakcijama i ponašanju.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Sva vaša skromnost dolazi do izražaja u ljubavnom životu, jer vas tranzit Meseca čini pasivnim do večernjih sati i ponašate se kao da ne možete da upravljate svojim životom nego to treba da čine drugi. Ako ste muški predstavnik ovog znaka, moraćete da budete pričljiviji ili ćete imati potrebu da nekom pokažete koliko ste zainteresovani da se nastavi vaša veza.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Tranzit Meseca vas čini nepoverljivim i svojeglavim i uvereni ste da svi drugi imaju više pažnje od vas. Moguće su rasprave sa partnerom oko nečega što je uvek bilo između vas dvoje kamen spoticanja.Ako ste spremni da uđete u novu vezu ili ste slobodni, nađite način kako da sebi obezbedite mnogo više slobodnog vremena i prihvatite poziv da se sretnete sa nekim u većem društvu.Pokušavate da se lepo provedete u krugu rodbine.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Potrebno je samo malo slobodnog vremena i rasterećenja od poslovnih obaveza i bićete izuzetno srećni.Neko je spreman da na svaki vaš mig sve ostavi i bude sa vama.Moguće da se radi o Biku,Vagi ili Strelcu. Želite da stignete da budete tamo gde se dešava nešto „interesantno“.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Bićete mnogo bolji u rešavanju praktičnih problema zajedno sa partnerom nego što ćete biti spremni da sa njim provodite romantične momente udvoje. On možda upravo to i očekuje od vas zato se potrudite da mu date na znanje koliko vam je stalo da bude srećan sa vama.Slobodni Strelci misle na nekog koga su upoznali negde na putu ili u okviru poslovnih kontakata. Dobro ćete se razumeti sa jednim Lavom ili Vodolijom koji su oduvek imale dovoljno vremena za vas.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Trudite se da budete što zanimljiviji u društvu i spremni ste da se upustite u vezu koja možda neće potrajati ali će vam biti veoma prijatno, dok traje, naročito ako se radi o jednom Lavu. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko je sličan vama po temperamentu. Bićete uspešni udvaranju jednoj Vagi. U večernjim satima moguć je susret sa jednim Bikom, Rakom ili Lavom. Naglašen znak Lava , Raka i Škorpije odgovara onim muškarcima Vodolijama kojima se dopada neka svetlokosa dama. Ako ste ženski predstavnik ovog znaka, moguće da će vam se dopasti sportista koji često putuje u inostranstvo.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Spremni ste da se maksimalno posvetite partneru i možete sa njim provesti negde na putu mnogo prijatnim zajendičkim momenata.Čeznete za privatnošću, mada su mogući i brojni pozivi za zajendičke izlaske. Nekome je veoma važno da bude sa vama u društvu, čak i ako niste slobodni.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Iako ćete biti opterećeni poslom danas, nađite vremena za ljubav, bilo bi šteta da propustite šansu da nekome kažete ono što želite. Nemojte se raspravljati ako imate jake adute samo kažete šta mislite ili šta želite, partner će sve shvatiti. Članovi porodice nisu sigurni da li ćete ih podržati u vezi sa nečim veoma bitnim.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Imate bar dve mogućnosti kada je ljubavni život u pitanju ali vi verovatno ne koristite nijednu.Ukoliko ste u braku više se bavite probelmima vezanim za partnerovu familiju nego svojim.Ako ste slobodni, sledi poznanstvo preko Interneta.Od vas mnogi očekuju uslugu ili vas potežu za najmanju sitnicu.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Pokušavate da budete krajnje hladnokrvni u situacji koja je prilično naporan za vas naročito ako ste u vezi sa Ribama. Veza sa Devicom vas čini nesigurnim u sebe a čini vam se da je partner previše nadmen ili dase poigrava sa vama. Dobićete poziv od jarca u koga niste sigurni da li možete da imate poerenja. Jedan Bik vam može odgovarati.
Podeli sa prijateljima