Nedeljni horoskop za 07.02.16

Ovan (21. mart -19. april)


Delujete pomalo nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni. Zbog loših procena moguće su neke dodatne komplikacije, koje dovode u pitanje nastavak zajedničke akcije. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći koju možete da osetite. Sugestija: Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Osećate se nemoćnim da uradite ono što se od vas očekuje, naročito ako je vaš partner impulsivna osoba koja ne želi da dopusti da bilo ko manipuliše njim tj. njom. Trudite se da nađete najbolji način kako da rešite jednu prilično osetljivu situaciju koja se tiče verovatno vaših zajedničkih finansija ili stila života. Dobićete poziv za posetu u nečijem domu. Nekome je veoma bitno da se sretne sa vama.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Ljubavni život može biti veoma uzbudljiv,naročito ako treba da se sretnete se nakim koga dugo niste videli ili ako se radi o nekadašnjoj smpatiji sa kojim niste još uvek sredili odnose tako da ni sami ne znate na čemu ste.Ipak, ako ste skloni tajnim vezama, današnji dan može biti veoma stresan i verovatno ćete morati da odložite susret sa simpatijom ili ćete ako ste lobodni a partner nije, ipak naći način da ga ubedite da treba da se sretnete.Dobro se slažete sa drugim vatrenim znacima.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Imate bar dve mogućnosti kada je ljubavni život u pitanju ali vi verovatno ne koristite nijednu.Ukoliko ste u braku više se bavite probelmima vezanim za partnerovu familiju nego svojim.Ako ste slobodni, sledi poznanstvo preko Interneta.Od vas mnogi očekuju uslugu ili vas potežu za najmanju sitnicu.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Imate priliku da se sretnete sa jednom Vagom ili nekim drugim Strelcem, moguće u večernjim satima i sa Rakom ili Ribama koje poznajete preko posla. Ako ste muškarac,na poslu često viđate osobu koja deluje prividno nezainteresovano, u stvari će vrlo brzo krenuti u direktno udvaranje.Ako se radi o Ovnu ili Vodoliji, veza sa njima bi mogla biti nešto o čemu ste samo mogli da maštate. Ipak, većina predstavnika vašeg znaka voli da na duže staze bude u vezi sa nekim ko je veoma stabilan, pouzdan i spreman da donosi praktična rešenja.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Tranzit Venere i Marsa vam ne odgovara baš zbog čega ste verovatno zaljubljeni u nekog ko vas u svemu podržava. Zbog Severnog Mesečevog čvora u Vagi pokušaćete da budete racionalni jer konjukcija sa Marsom vas čini spremnim da se postavite aktivnije u ljubavi, naročito ako je partner iste struke.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Tranzit Marsa i Meseca donosi jake strasti ali i romantična osećanja posebeno uticaj mladog Meseca koji se oseća iz znaka Raka. Treba da se posvetite druženju sa onima koji su vam izrazito naklonjeni, moguće da se radi o nekom ko dolazi iz inostrasntva. Moguć je razgovor o zajedničkom putu sa stalnim partnerom, moguće sa Bikom ili Škorpijom.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Previše ste impusivni i nedovoljno tolerantni prema nekom ko vam je izuztno drag ali nedovoljno kooparativn. Ako se radi o nekom ko je često svojeglav, nemojte započinjati razgovore o nečemu što partner ne voli.Ne koristite najbolje svoje iskustvo, jer ništa niste izvukli iz svojih dosadašnjih razočaranja. Skoni ste da ponavljate greške naročito kada je emotivni život u pitanju. Pokušajte da budete principijelniji i da ne dozvolite da vam se bilo ko meša u privatni život.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Prilično ste tajanstveni.Budite spremni na iznenađenje u vidu neplanirane posete ili nekog poziva koji ne očekujete.Moguć je susret sa Bikom ili Vagom, moguće Blizancima i bićete u dilemi između dve simpatije. Ovnu se dopadate i to ne krije. Vaš smisao za humor mnogi ne razumeju. Stalnom partneru nije jasno šta zaista očekujete od njega.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Ukoliko se partner slične struke vašoj ne treba da se pitate da li su osećanja uzajamna potpuno sigurni u to.Ako ste žena,vaš partner će vas obradovati lepim poklonom.Muškarcima Ribama se dopada žena koja nije slobodna.Pokušavate da se nađete pri ruci svima koji to od vas očekuju.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Ako ste u vezi sa Devicom ili Ovnom situacija je komplikovana jer oni jednostavno neće shvatati vašu potrebu za mirnom,romantičnom vezom,već će ako im vi ne pružite dovoljno uzbuđenja,biti spremni da ih traže sa strane.Ako budete mudri i vi ćete potražiti utehu u društvu osobe koja je odavno vaša tiha čežnja.Dobićete povoljnu vest o Raka ili Škorpije. Nekome je veoma bitno da se sa vama ponovo vidi, posle duže vremena.
Podeli sa prijateljima