Nedeljni horoskop za 19.12.14

Ovan (21. mart -19. april)


Iznenadiće vas pozivom na koji niste računali i to verovatno od nekog vatrenog znaka koji pokušava da vam se nametne na način koji vam nikako ne odgovara. Dobro se slažete sa Ovnom ili Devicomali oni mogu biti previše posesivni što vama svakako stvara dodatni stres. Imate potrebu istovremeno za strastvenom vezom i za bliskom vezom sa nekim ko vam po svemu sudeći odgovara ali vam se istovremeno čini da nema mnogo vremena za vas.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Ne odbijajte kontakt sa nekim s kim možda niste bili u sjajnim odnosima, možda sa Blizancima ili Devicom. Ako se radi o susretu na poslu ili o poznanstvu koje se još nije pretvorilo u ljubav, imate sve šanse da utičete na događaje. Trebalo bi da nađete vremena za jednu Vodoliju. Moguć je sastanak sa jednim Lavom.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Danas sve zavisi od vašeg emotivnog statusa, šta zapravo želite i koliko možete. Ovo je povoljan dan za obavezivanje na duže staze - bračnu zajednicu i proširivanje porodice. Loš period na emotivnom polju je konačno iza vas - ulazite u novu i srećniju fazu. Ne bi bilo loše da preispitate svoje kriterijume i učinite sve što je potrebno da svoj život nastavite onako kako zaslužujete.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Pokušaćete da budete razumni i da odlite snagama podsvesti koje vas teraju da se ponašate otvorenije i pristupačnije nego što biste želeli. Vaša tajna želja je neko veoma komunikativan ko moguće često putuje. Verujete u mogućnost ostvarenja dobrog odnosa sa Blizancima ili Lavom.Neka druga Vaga misli na vas.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Uporno insistirate na svojim namerama i preduzimate odredjeni vid rizika u poslovnoj saradnji. Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opažanja. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše. U ljubavnom susretu je moguće mnogo toga dobrog učiniti. Nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija, kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Možda Vam se ne dopada nečije ponašanje, ali ne možete da promenite osnovne uslove ili određena pravila koja diktiraju Vaši saradnici. Nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nedovoljno zapaženo na poslovnoj sceni. Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju. Sugestija: Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Lav vam može biti neka vrsta opsesije, naročito ako ste ga nedavno upoznali. Trudite se da nađete najbolji način kako da date na znanje nekoj Ovnu ili Lavu da niste ni malo ravnodušni. Potrebno vam je osećanje slobode a imate puno obaveza.Slobodne Vage mogu biti zainteresovane za vas da se sretnu sa jednim Bikom
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Nepovoljno postavljeni Sunce i Mesec prema vašem znaku možete vas dovesti u iskušenje da kažete i ono što ne mislite jer vam ni pozicija Marsa ne odgovara.Trebalo bi da pokušate da budete manje isključivi i da ne očekujete od partnera ono što sami niste spremni da mu date za uzvrat.Mogli bi biti danas preterano posesivni i ljubomorni.Ako ste slobodni, može vas zaintrigirati jedna Riba, Škorpija koja često putuje ili Ovan.. Neko jedva čeka da mu se javite.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Važno vam je da dokažete partneru svoju privrženost.Možda ne bi bilo loše kada biste pokazali i malo strasti ili bar pokušali da sadržajnijim društvenim životom osvežite vaš odnos.Susret na nekom mestu za zabavu ili negde gde se okuplja dosta mladog sveta, moguće na nekom koncertu ili na splavu.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Vaša okolina ima izuzetno važan i pozitivan uticaj na vas. Ni najmanje vam ne fali podrške. Partnerstvo, udruživanje ili saradnja su danas vaš put do uspeha. Ne bi bilo loše da razmislite o povezivanju poslovnih i privatnih interesa. Ovo je dobra strategija za duži vremenski period. Takođe, obratite pažnju na mogućnost da danas negde otputujete.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Ljubavni život može biti veoma uzbudljiv,naročito ako treba da se sretnete se nakim koga dugo niste videli ili ako se radi o nekadašnjoj smpatiji sa kojim niste još uvek sredili odnose tako da ni sami ne znate na čemu ste.Ipak, ako ste skloni tajnim vezama, današnji dan može biti veoma stresan i verovatno ćete morati da odložite susret sa simpatijom ili ćete ako ste lobodni a partner nije, ipak naći način da ga ubedite da treba da se sretnete.Dobro se slažete sa drugim vatrenim znacima.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Ukoliko se partner slične struke vašoj ne treba da se pitate da li su osećanja uzajamna potpuno sigurni u to.Ako ste žena,vaš partner će vas obradovati lepim poklonom.Muškarcima Ribama se dopada žena koja nije slobodna.Pokušavate da se nađete pri ruci svima koji to od vas očekuju.
Podeli sa prijateljima