Nedeljni horoskop za 27.03.15

Ovan (21. mart -19. april)


U dobrom ste raspoloženju i samo od vas zavisi da li će tako i ostati. Burne emocije su konačno iza vas. Najzad možete da uživate u zasluženom miru i spokojstvu. Ako nađete vremena, danas bi bilo dobro da započnete sa nekom fizičkom aktivnošću. Šetnja je odličan početak. Takođe, nastojte da ugodite sebi tako što ćete se počastiti nekom sitnicom.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Nemojte donositi važne odluke u vezi sa ljubavnim životom tokom dana. U večernjim satima kada Mesec bude ušao u Lava bićete mnogo raspoloženiji. Darežljivi ste i spremni da učinite mnogo za partnera. Ipak, to verovatno nije dovoljno naročito ako vam se dopada neko ko je umetnička priroda. Pokušajte da sa Vodolijom i Ovnom napravite neku vrstu dogovora jer nameta snage da joj se suprotstavite.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Povremeni nedostatak volje, optimizma ili sumnja u dosadašnje kriterijume vrednosti za vas deluju stimulativno - danas ćete imati dovoljno energije da potražite nova rešenja. Iznenadne promene na koje niste računali zahtevaju da im se prilagodite. N aprivatnom planu očekuju vas nesporazumi sa partnerom koje danas nećete uspeti da izgladite.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte podcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete pomalo konfuzno pred saradnicima i zbog toga Vaša objašnjenja ne zvuče dovoljno ubedljivo. Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir. Sugestija: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Nalazite se u poziciji da donosite nove i ozbiljne odlukevezane za vašu budućnost. Danas prolazite kroz novu fazu duhovnog sazrevanja, bez obzira na vaš emotivni status. Danas ćete svakako proširiti vaše životno iskustvo. Prijatelji će vam davati značajnu podršku i savetovati vas i veoma je važno da ne odbijate njihovu pomoć.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Osećate se nemoćnim da uradite ono što se od vas očekuje, naročito ako je vaš partner impulsivna osoba koja ne želi da dopusti da bilo ko manipuliše njim tj. njom. Trudite se da nađete najbolji način kako da rešite jednu prilično osetljivu situaciju koja se tiče verovatno vaših zajedničkih finansija ili stila života. Dobićete poziv za posetu u nečijem domu. Nekome je veoma bitno da se sretne sa vama.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Prilično ste tajanstveni.Budite spremni na iznenađenje u vidu neplanirane posete ili nekog poziva koji ne očekujete.Moguć je susret sa Bikom ili Vagom, moguće Blizancima i bićete u dilemi između dve simpatije. Ovnu se dopadate i to ne krije. Vaš smisao za humor mnogi ne razumeju. Stalnom partneru nije jasno šta zaista očekujete od njega.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Danas sve zavisi od vašeg emotivnog statusa, šta zapravo želite i koliko možete. Ovo je povoljan dan za obavezivanje na duže staze - bračnu zajednicu i proširivanje porodice. Loš period na emotivnom polju je konačno iza vas - ulazite u novu i srećniju fazu. Ne bi bilo loše da preispitate svoje kriterijume i učinite sve što je potrebno da svoj život nastavite onako kako zaslužujete.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Oni koji su u braku, mogu očekivati prijatne momente udvoje ali i u porodičnom okruženju. Ako ste slobodni, može vam se dopasti neko koga viđate povremeno na poslu, moguće jedna Vodolija ili neki Lav.U vašu vezu sa Škorpijom mogla bi se umešati neka Vaga, Rak ili Lav. Ovo bi mogao biti prijatan dan čak pun uzbuđenja, naročito ako vam se dopadaju Lav, Vaga ili Vodolija. Spremni ste da pređete preko nečega i da se uklopite u neke nove okolnosti pod kojima bi trebalo da se odvija vaša veza.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Svaki vaš potez i pogled odaje koliko ste zaljubljeni..Prilično ste stidljivi i kao da se plašite sopostvenih osećanja,potpuno nepotrebno jer su uzajamna. Moguće da se radi o ljubavi iz mladosti.Ne bi trebalo da se opterećujete ljubomorom prema jednom Strelcu.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Imate priliku da se sretnete sa jednom Vagom ili nekim drugim Strelcem, moguće u večernjim satima i sa Rakom ili Ribama koje poznajete preko posla. Ako ste muškarac,na poslu često viđate osobu koja deluje prividno nezainteresovano, u stvari će vrlo brzo krenuti u direktno udvaranje.Ako se radi o Ovnu ili Vodoliji, veza sa njima bi mogla biti nešto o čemu ste samo mogli da maštate. Ipak, većina predstavnika vašeg znaka voli da na duže staze bude u vezi sa nekim ko je veoma stabilan, pouzdan i spreman da donosi praktična rešenja.
Podeli sa prijateljima