Nedeljni horoskop za 27.05.16

Ovan (21. mart -19. april)


Ne odbijajte kontakt sa nekim s kim možda niste bili u sjajnim odnosima, možda sa Blizancima ili Devicom. Ako se radi o susretu na poslu ili o poznanstvu koje se još nije pretvorilo u ljubav, imate sve šanse da utičete na događaje. Trebalo bi da nađete vremena za jednu Vodoliju. Moguć je sastanak sa jednim Lavom.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Ljubavni život može biti veoma uzbudljiv,naročito ako treba da se sretnete se nakim koga dugo niste videli ili ako se radi o nekadašnjoj smpatiji sa kojim niste još uvek sredili odnose tako da ni sami ne znate na čemu ste.Ipak, ako ste skloni tajnim vezama, današnji dan može biti veoma stresan i verovatno ćete morati da odložite susret sa simpatijom ili ćete ako ste lobodni a partner nije, ipak naći način da ga ubedite da treba da se sretnete.Dobro se slažete sa drugim vatrenim znacima.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Nepovoljno postavljeni Sunce i Mesec prema vašem znaku možete vas dovesti u iskušenje da kažete i ono što ne mislite jer vam ni pozicija Marsa ne odgovara.Trebalo bi da pokušate da budete manje isključivi i da ne očekujete od partnera ono što sami niste spremni da mu date za uzvrat.Mogli bi biti danas preterano posesivni i ljubomorni.Ako ste slobodni, može vas zaintrigirati jedna Riba, Škorpija koja često putuje ili Ovan.. Neko jedva čeka da mu se javite.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Moraćete nešto konkretno da uradite da bi vam partner poverovao da ste mu zaista privrženi. Neko će vas pozvati da sretnete negde u gradu, moguće da se raditi o jednom Lavu ili Vodoliji i verovatno ćete se tako organizovati da ćete stići da se vidite sa svima kojima ste to obećali. Ovan se trudi da vas fascinira dok su Blizanci previše okuprani finansijama i rešavanjem vaših zajedničkih poslovnih problema.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Ako radite na nekom velikom projektu, većina vaše kreativne energije odlazi upravo na njega. Kada se radi o nekim dugoročnim planovima i ciljevima, budite sigurni da ste na pravom putu. Takođe, doživećete kraću emocionalnu blokadu kada je u pitanju odnos sa partnerom. Ovo će vas za trenutak poremetiti i krenuti sa puta, ali ne očajavajte. Prolaznog je karaktera.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Spremni ste da se maksimalno posvetite partneru i možete sa njim provesti negde na putu mnogo prijatnim zajendičkim momenata.Čeznete za privatnošću, mada su mogući i brojni pozivi za zajendičke izlaske. Nekome je veoma važno da bude sa vama u društvu, čak i ako niste slobodni.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Ukoliko se partner slične struke vašoj ne treba da se pitate da li su osećanja uzajamna potpuno sigurni u to.Ako ste žena,vaš partner će vas obradovati lepim poklonom.Muškarcima Ribama se dopada žena koja nije slobodna.Pokušavate da se nađete pri ruci svima koji to od vas očekuju.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Danas sve zavisi od vašeg emotivnog statusa, šta zapravo želite i koliko možete. Ovo je povoljan dan za obavezivanje na duže staze - bračnu zajednicu i proširivanje porodice. Loš period na emotivnom polju je konačno iza vas - ulazite u novu i srećniju fazu. Ne bi bilo loše da preispitate svoje kriterijume i učinite sve što je potrebno da svoj život nastavite onako kako zaslužujete.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Ako putujete u zemlje nemačkog jezičkog područja, otvoriće vam se neke nove mogućnosti u vezi sa ljubavnim živoom.Može se dogoditi da upoznate irazito atraktivnu osobu koja se verovatno bavi sportom ili umetnošću.Ipak mnogo je verovatnije da ćete sresti nekog na javnom mestu, na nekom skupu i da će svima biti jasno ko je vaša simpatija. Ako ste u braku ili dužoj vezi, pokušavate da date partneru na znanje da mu tolerišete mnogo toga što ranije niste želeli.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Danas imate potrebu da se osamite ali bi ipak trebalo da nađete vremena za Raka ili Lava, naročito ako se radi o nekom ko vas dugo već nije video a nekada je bio vaša simpatija.Mogući su konflikti sa mlađim članovima porodice ili kolegom koji vam se uporno udaa. Zamerićete im da su neodgovorni i neprincipijelni.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Tranzit Venere i Marsa vam ne odgovara baš zbog čega ste verovatno zaljubljeni u nekog ko vas u svemu podržava. Zbog Severnog Mesečevog čvora u Vagi pokušaćete da budete racionalni jer konjukcija sa Marsom vas čini spremnim da se postavite aktivnije u ljubavi, naročito ako je partner iste struke.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Imate bar dve mogućnosti kada je ljubavni život u pitanju ali vi verovatno ne koristite nijednu.Ukoliko ste u braku više se bavite probelmima vezanim za partnerovu familiju nego svojim.Ako ste slobodni, sledi poznanstvo preko Interneta.Od vas mnogi očekuju uslugu ili vas potežu za najmanju sitnicu.
Podeli sa prijateljima