Nedeljni horoskop za 06.07.15

Ovan (21. mart -19. april)


Ako radite na nekom velikom projektu, većina vaše kreativne energije odlazi upravo na njega. Kada se radi o nekim dugoročnim planovima i ciljevima, budite sigurni da ste na pravom putu. Takođe, doživećete kraću emocionalnu blokadu kada je u pitanju odnos sa partnerom. Ovo će vas za trenutak poremetiti i krenuti sa puta, ali ne očajavajte. Prolaznog je karaktera.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Bilo bi dobro da danas oraganizujete sedeljku kod kuće, primite goste, družite se sa ljudima ili se vidite sa strarim društvom.Možete neočekivano sresti nekoga na koga duže vreme mislite. Mogli biste imati prijatno poslepodne ili veče. Ako međutim dobijete poziv da vi negde odete u goste, rado ćete to prihvatiti.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Mnogo toga što se dešava na polju ljubavi nije vam jasno a „krivci“ su moguće asteroidi, posebno Eros i Fantazija kao i tranzit Plutona. Moguće da ste zaljubljeni u nekog Jarca ili u nekog ko nije slobodan. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vas izuzetno ceni.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Držite na distanci jednu ozbiljnu osobu koja vam se uporno udvara.Ako ste žena i radi se o starijem muškarcu,niste sigurni da li je slobodan.Ako ste muškarac,dopada vam se crnka, moguće nekog koga izuzetno cenite. Ako ste slobodni, želite da vaš uticaj na odluke vaših bližnjih je minimalan ma koliko se vi trudili da im nametnete svoje stavove.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Nepovoljno postavljeni Sunce i Mesec prema vašem znaku možete vas dovesti u iskušenje da kažete i ono što ne mislite jer vam ni pozicija Marsa ne odgovara.Trebalo bi da pokušate da budete manje isključivi i da ne očekujete od partnera ono što sami niste spremni da mu date za uzvrat.Mogli bi biti danas preterano posesivni i ljubomorni.Ako ste slobodni, može vas zaintrigirati jedna Riba, Škorpija koja često putuje ili Ovan.. Neko jedva čeka da mu se javite.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Oni koji su u braku, mogu očekivati prijatne momente udvoje ali i u porodičnom okruženju. Ako ste slobodni, može vam se dopasti neko koga viđate povremeno na poslu, moguće jedna Vodolija ili neki Lav.U vašu vezu sa Škorpijom mogla bi se umešati neka Vaga, Rak ili Lav. Ovo bi mogao biti prijatan dan čak pun uzbuđenja, naročito ako vam se dopadaju Lav, Vaga ili Vodolija. Spremni ste da pređete preko nečega i da se uklopite u neke nove okolnosti pod kojima bi trebalo da se odvija vaša veza.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Vaš partner postavlja pred vas prevelike zahteve,posebno u finansijskom smislu.Dobićete poziv da se vidite sa jednom Vodolijom ili Ribama.Moguć je susret sa nekim ko dolazi iz inostranstva.Susret u teretani ili negde gde se okuplja mnogo mladog sveta.Bavite se uređenjem stambenog prostora u kome je moguće je da to radite sa mnogo entuzijazma ali s nedovoljno novca.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Previše ste impusivni i nedovoljno tolerantni prema nekom ko vam je izuztno drag ali nedovoljno kooparativn. Ako se radi o nekom ko je često svojeglav, nemojte započinjati razgovore o nečemu što partner ne voli.Ne koristite najbolje svoje iskustvo, jer ništa niste izvukli iz svojih dosadašnjih razočaranja. Skoni ste da ponavljate greške naročito kada je emotivni život u pitanju. Pokušajte da budete principijelniji i da ne dozvolite da vam se bilo ko meša u privatni život.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Nemojte donositi važne odluke u vezi sa ljubavnim životom tokom dana. U večernjim satima kada Mesec bude ušao u Lava bićete mnogo raspoloženiji. Darežljivi ste i spremni da učinite mnogo za partnera. Ipak, to verovatno nije dovoljno naročito ako vam se dopada neko ko je umetnička priroda. Pokušajte da sa Vodolijom i Ovnom napravite neku vrstu dogovora jer nameta snage da joj se suprotstavite.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Sve nedoumice ili dileme rešite do večernjim sati kada vam tranzit Meseca neće odgovarati. Imate veliku potrebu da ostvarite romantičnu vezu sa nekim koga ne poznajete dovoljno a koga ste nedavno upoznali. Ukoliko ste muškarac, predstoji vam veza sa mladolikom osobom koja je uz to i pričljiva. Mnogi misle a se ponašate prilično čudno u poslednje vreme.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Ne odbijajte kontakt sa nekim s kim možda niste bili u sjajnim odnosima, možda sa Blizancima ili Devicom. Ako se radi o susretu na poslu ili o poznanstvu koje se još nije pretvorilo u ljubav, imate sve šanse da utičete na događaje. Trebalo bi da nađete vremena za jednu Vodoliju. Moguć je sastanak sa jednim Lavom.
Podeli sa prijateljima