Nedeljni horoskop za 28.07.14

Ovan (21. mart -19. april)


Određene okolnosti nateraće vas da preuzmete veću odgovornost i postavite nove prioritete kada je reč o poslu. Uložena energija i dodatni napor ne donose početno zadovoljstvo, ali budite uporni i uspeh ne može da izostane. Iskustvo i nove životne lekcije koje na tom putu steknete nemaju cenu, jer sve što činite pozitivno utiče na vaše samopuzdanje.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Ne dajete na znanje šta prema kome osećate,jer se plašite priča ali i pored toga mnoge su oči uprte u vas.Što ste mlađi,to budite oprezniji u odnosima sa suporotnim polom,jer ste pomalo naivni.Ako vam se dopada osoba koja nosi neku vrstu uniforme, moguća je tajna romansa.Moguće su rasprave po nekim bitnim pitanjima.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Tranzit Venere i Marsa vam ne odgovara baš zbog čega ste verovatno zaljubljeni u nekog ko vas u svemu podržava. Zbog Severnog Mesečevog čvora u Vagi pokušaćete da budete racionalni jer konjukcija sa Marsom vas čini spremnim da se postavite aktivnije u ljubavi, naročito ako je partner iste struke.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Ako putujete u zemlje nemačkog jezičkog područja, otvoriće vam se neke nove mogućnosti u vezi sa ljubavnim živoom.Može se dogoditi da upoznate irazito atraktivnu osobu koja se verovatno bavi sportom ili umetnošću.Ipak mnogo je verovatnije da ćete sresti nekog na javnom mestu, na nekom skupu i da će svima biti jasno ko je vaša simpatija. Ako ste u braku ili dužoj vezi, pokušavate da date partneru na znanje da mu tolerišete mnogo toga što ranije niste želeli.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti, važno je da ostvarite osnovni dogovor. Zadržite odredjenu meru opreza i mudrosti, nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna Vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama. Sugestija: Izbegavajte naporne ili konfliktne situacije.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Spremni ste da se maksimalno posvetite partneru i možete sa njim provesti negde na putu mnogo prijatnim zajendičkim momenata.Čeznete za privatnošću, mada su mogući i brojni pozivi za zajendičke izlaske. Nekome je veoma važno da bude sa vama u društvu, čak i ako niste slobodni.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Iako ćete biti opterećeni poslom danas, nađite vremena za ljubav, bilo bi šteta da propustite šansu da nekome kažete ono što želite. Nemojte se raspravljati ako imate jake adute samo kažete šta mislite ili šta želite, partner će sve shvatiti. Članovi porodice nisu sigurni da li ćete ih podržati u vezi sa nečim veoma bitnim.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja. Nečije ideje zvuče mnogo interesantnije u momentu dok se slušaju, nego kada počinju da se sprovode u delo. U susretu sa voljenom osobom ne postižete uvek u potpunosti željeni efekat. Dešava se da češće uzaludno glumite nezainteresovanost za odredjene dogadjaje. Sugestija: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Povremeni nedostatak volje, optimizma ili sumnja u dosadašnje kriterijume vrednosti za vas deluju stimulativno - danas ćete imati dovoljno energije da potražite nova rešenja. Iznenadne promene na koje niste računali zahtevaju da im se prilagodite. N aprivatnom planu očekuju vas nesporazumi sa partnerom koje danas nećete uspeti da izgladite.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Iznenadiće vas pozivom na koji niste računali i to verovatno od nekog vatrenog znaka koji pokušava da vam se nametne na način koji vam nikako ne odgovara. Dobro se slažete sa Ovnom ili Devicomali oni mogu biti previše posesivni što vama svakako stvara dodatni stres. Imate potrebu istovremeno za strastvenom vezom i za bliskom vezom sa nekim ko vam po svemu sudeći odgovara ali vam se istovremeno čini da nema mnogo vremena za vas.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Nekoliko osoba koje viđate preko posla pokazivaće koliko im značite moguće nudeći vam poziv za izlazak.Ovo je sajajan dana za vas posebno ako želite nekom da pokažete šta osećate za ostvarenje dobrog partnerskog odnosa kako u ljubavi tako i na poslu. Ipak, romantični deo vaše prirode, biće sasvim zadovoljen.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Potrebno je samo malo slobodnog vremena i rasterećenja od poslovnih obaveza i bićete izuzetno srećni.Neko je spreman da na svaki vaš mig sve ostavi i bude sa vama.Moguće da se radi o Biku,Vagi ili Strelcu. Želite da stignete da budete tamo gde se dešava nešto „interesantno“.
Podeli sa prijateljima