Nedeljni horoskop za 20.09.14

Ovan (21. mart -19. april)


Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju, kao dobar putokaz. Uspešne osobe, uvek traže i dobar savet. Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet dogadjaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad, prvi utisak ume lako da zavara. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava i psiho-fizička relaksacija.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Na poslu se dešava nešto što vas može naterati da mislite da možete da osvojtie koleginicu tj. kolegu. Asteroid Kupidon vas čini uticajnim i zaljubljivim. Plašite se da ne padnete u pod uticaj nekog ko je veoma energičan, odlučan i nije spreman da vam po mnogim pitanjima popušta. Ako ste dama Rak imate velikog uticaja na Vagu.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Pokušavate da iskoristite snagu Crnog Meseca Lilita koji vam omogućava da ostvarite dobru komunikaciju sa jednim Vodolija ili nekom Vagom.Zbog nečega nećete propustiti da se udvarate jednom Ovnu ili Blizancima. U večernjim satima prevariće vas intuicija i vi ćete napraviti pogrešan korak.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Ne možete da stignete da odgovorite na sve pozive koji stižu iz raznih društava, bilo da se radi o poslovnim skupovima ili o susretu sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Moguće je da ćete ćete se lepo provesti s društvom, posebno ako vam se pridruži osoba rođena u znaku Lava ili Raka. Budite spremni da napravite prvi korak prema nekome ko vam se dopada čak i ako se radi o jednoj Devici koja svaki čas menja stav prema vama. Na poslu vam se udvara Bik.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Bićete mnogo bolji u rešavanju praktičnih problema zajedno sa partnerom nego što ćete biti spremni da sa njim provodite romantične momente udvoje. On možda upravo to i očekuje od vas zato se potrudite da mu date na znanje koliko vam je stalo da bude srećan sa vama.Slobodni Strelci misle na nekog koga su upoznali negde na putu ili u okviru poslovnih kontakata. Dobro ćete se razumeti sa jednim Lavom ili Vodolijom koji su oduvek imale dovoljno vremena za vas.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Iako je Merkur, vladalac vašeg znakau retrogradnom hodu, moći ćete da se sretenete sa nekim ko vam je naklonjen ali nema uvek strpljenja za vas. U tom slučaju ne računajte mnogo na svoju pamet, jer vam u ljubavi neće mnogo pomoći osim ako ne treba da analizirate razloge nečijeg odbojnog stava. I to je samo privid, zato se prepustite emocijama.Nemojte mešati posao i ljubav, naročito ako pokušate da zavedete jednog Jarca, Raka ili Škorpiju.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Oni koji su u braku, mogu očekivati prijatne momente udvoje ali i u porodičnom okruženju. Ako ste slobodni, može vam se dopasti neko koga viđate povremeno na poslu, moguće jedna Vodolija ili neki Lav.U vašu vezu sa Škorpijom mogla bi se umešati neka Vaga, Rak ili Lav. Ovo bi mogao biti prijatan dan čak pun uzbuđenja, naročito ako vam se dopadaju Lav, Vaga ili Vodolija. Spremni ste da pređete preko nečega i da se uklopite u neke nove okolnosti pod kojima bi trebalo da se odvija vaša veza.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Previše ste impusivni i nedovoljno tolerantni prema nekom ko vam je izuztno drag ali nedovoljno kooparativn. Ako se radi o nekom ko je često svojeglav, nemojte započinjati razgovore o nečemu što partner ne voli.Ne koristite najbolje svoje iskustvo, jer ništa niste izvukli iz svojih dosadašnjih razočaranja. Skoni ste da ponavljate greške naročito kada je emotivni život u pitanju. Pokušajte da budete principijelniji i da ne dozvolite da vam se bilo ko meša u privatni život.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Nekoliko osoba koje viđate preko posla pokazivaće koliko im značite moguće nudeći vam poziv za izlazak.Ovo je sajajan dana za vas posebno ako želite nekom da pokažete šta osećate za ostvarenje dobrog partnerskog odnosa kako u ljubavi tako i na poslu. Ipak, romantični deo vaše prirode, biće sasvim zadovoljen.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Lako vam polazi za rukom da ubedite osobu koja vam je draga da popusti u nečemu. Spremni ste da pređete preko nekih manjih nesuglasica i da partneru date na znanje da imate poverenja u njega bez obzira što često menja raspoloženje.Moguć je susret sa nekadašnjom simpatijom.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Tranzit Meseca vas čini nepoverljivim i svojeglavim i uvereni ste da svi drugi imaju više pažnje od vas. Moguće su rasprave sa partnerom oko nečega što je uvek bilo između vas dvoje kamen spoticanja.Ako ste spremni da uđete u novu vezu ili ste slobodni, nađite način kako da sebi obezbedite mnogo više slobodnog vremena i prihvatite poziv da se sretnete sa nekim u većem društvu.Pokušavate da se lepo provedete u krugu rodbine.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Lav vam može biti neka vrsta opsesije, naročito ako ste ga nedavno upoznali. Trudite se da nađete najbolji način kako da date na znanje nekoj Ovnu ili Lavu da niste ni malo ravnodušni. Potrebno vam je osećanje slobode a imate puno obaveza.Slobodne Vage mogu biti zainteresovane za vas da se sretnu sa jednim Bikom
Podeli sa prijateljima