Nedeljni horoskop za 25.04.15

Ovan (21. mart -19. april)


Nemojte da sumnjate u sebe i vlastite sposobnosti. Treba da budete snažni, čak i kada vam neke stvari ne polaze za rukom. Najveći izazov vam danas predstavljaju nejasne, maglovite stvari, u kojima bi se retko ko uspešno snašao. Pokušajte da izvučete najbolje iz situacije. Sve dok budete zadržali samopouzdanje, stvari će se odvijati u željenom pravcu.
Podeli sa prijateljima



Bik (20. april - 20. maj)


Žene će biti posebno sklone da se zaljubljuju u starije muškarce ili u veoma ozbiljne, ambiciozne osobe, moguće one koji se bave nekim sportom ili se bave biznisom ali i medicinom. Tranzit Meseca preko znaka Raka tokom dana donosi mnogima mogućnost romanse na poslu, posebno sa osobama koje zbog posla često putuju.
Podeli sa prijateljima



Blizanci (21. maj - 20. jun)


Ne dajete na znanje šta prema kome osećate,jer se plašite priča ali i pored toga mnoge su oči uprte u vas.Što ste mlađi,to budite oprezniji u odnosima sa suporotnim polom,jer ste pomalo naivni.Ako vam se dopada osoba koja nosi neku vrstu uniforme, moguća je tajna romansa.Moguće su rasprave po nekim bitnim pitanjima.
Podeli sa prijateljima



Rak (21. jun - 22. jul)


Mesec, planeta promenljivog raspoloženja ali i popularnosti nalazi se u Raku gde je jak,zbog čega vam predstoji susret sa nekim ko vas nikako neće ostaviti na miru ako smatra da treba da budete zajedno. Ako ste ikada želeli da osnujete brak, naročito ako ste u dužoj vezi, danas ćete verovatno o tome razgovarati sa partnerom.Vaša popularnost donosi rezultate i vi, naročito ako niste slobodni, možete uživati u zajedničkom poslu sa partnerom. Društveni odnosi donose mnogo prijatnih zajedničkih momenata.
Podeli sa prijateljima



Lav (23. jul - 22. avgust)


Imate bar dve mogućnosti kada je ljubavni život u pitanju ali vi verovatno ne koristite nijednu.Ukoliko ste u braku više se bavite probelmima vezanim za partnerovu familiju nego svojim.Ako ste slobodni, sledi poznanstvo preko Interneta.Od vas mnogi očekuju uslugu ili vas potežu za najmanju sitnicu.
Podeli sa prijateljima



Devica (23. avgust - 22. septembar)


Ne možete da stignete da odgovorite na sve pozive koji stižu iz raznih društava, bilo da se radi o poslovnim skupovima ili o susretu sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Moguće je da ćete ćete se lepo provesti s društvom, posebno ako vam se pridruži osoba rođena u znaku Lava ili Raka. Budite spremni da napravite prvi korak prema nekome ko vam se dopada čak i ako se radi o jednoj Devici koja svaki čas menja stav prema vama. Na poslu vam se udvara Bik.
Podeli sa prijateljima



Vaga (23. septembar - 22. oktobar)


Važno vam je da dokažete partneru svoju privrženost.Možda ne bi bilo loše kada biste pokazali i malo strasti ili bar pokušali da sadržajnijim društvenim životom osvežite vaš odnos.Susret na nekom mestu za zabavu ili negde gde se okuplja dosta mladog sveta, moguće na nekom koncertu ili na splavu.
Podeli sa prijateljima



Skorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Nadate se susretu sa nekim s kim ste nedada radili,i sa kim biste želeli da obnovite vezu.Neko potpuno nepoznat,moguće jednan Jarac koga ćete upoznati preko posla,može vam zapasti za oko,ali i vi njemu.Nemojte praviti ljubomorne scene jednom Lavu ili nekom Ovnu.Verujete da ste na pravom putu da uspostavite dobru saradnju.
Podeli sa prijateljima



Strelac (22. novembar - 21. decembar)


Trudite se da budete što zanimljiviji u društvu i spremni ste da se upustite u vezu koja možda neće potrajati ali će vam biti veoma prijatno, dok traje, naročito ako se radi o jednom Lavu. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko je sličan vama po temperamentu. Bićete uspešni udvaranju jednoj Vagi. U večernjim satima moguć je susret sa jednim Bikom, Rakom ili Lavom. Naglašen znak Lava , Raka i Škorpije odgovara onim muškarcima Vodolijama kojima se dopada neka svetlokosa dama. Ako ste ženski predstavnik ovog znaka, moguće da će vam se dopasti sportista koji često putuje u inostranstvo.
Podeli sa prijateljima



Jarac (21. decembar - 19. januar)


Pokušavate da budete krajnje hladnokrvni u situacji koja je prilično naporan za vas naročito ako ste u vezi sa Ribama. Veza sa Devicom vas čini nesigurnim u sebe a čini vam se da je partner previše nadmen ili dase poigrava sa vama. Dobićete poziv od jarca u koga niste sigurni da li možete da imate poerenja. Jedan Bik vam može odgovarati.
Podeli sa prijateljima



Vodolija (20. januar - 18. februar)


Dobro se slažete sa osobama rođenim u vodenim i zemljanim znacima ili sa onima koji kod vas pobuđuju određeno interesovanje, moguće da vas nečim intrigiraju. Ne napušta vas optimizam kada je u pitanju veza sa jednim Rakom, Bikom ili Jarcem. Mnogo ste bolje raspoloženi prema stalnom partneru nego u prethodnom periodu ali nemojte imati mnogo poverenja u svoju moć ubeđivanja ako vidite da se sa nečim ne slaže, dajte mu za pravo.
Podeli sa prijateljima



Ribe (19. februar - 20. mart)


Sva vaša skromnost dolazi do izražaja u ljubavnom životu, jer vas tranzit Meseca čini pasivnim do večernjih sati i ponašate se kao da ne možete da upravljate svojim životom nego to treba da čine drugi. Ako ste muški predstavnik ovog znaka, moraćete da budete pričljiviji ili ćete imati potrebu da nekom pokažete koliko ste zainteresovani da se nastavi vaša veza.
Podeli sa prijateljima