Nedeljni horoskop za 29.11.15

Ovan (21. mart -19. april)


Jarac vam daje na znanje da ga nervira vaša nervoza a vama se čini da se po mnogim pitanjima ni za šta ne pitate. Trebalo bi da budete manje osetljivi na kritiku.Moguća ljubomorna scena sa stalnim partnerom i to s jakim razlogom. Ne odolevate šarmu jedne Vodolije a ako se radi o tajnoj vezi, verovatno ćete morati da nađete način kako da organizujte svoj život. Verujete da će vam neko pomoći da prevaziđete konflkit sa stalnim partnerom.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Bilo bi dobro da danas oraganizujete sedeljku kod kuće, primite goste, družite se sa ljudima ili se vidite sa strarim društvom.Možete neočekivano sresti nekoga na koga duže vreme mislite. Mogli biste imati prijatno poslepodne ili veče. Ako međutim dobijete poziv da vi negde odete u goste, rado ćete to prihvatiti.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Ne možete da stignete da odgovorite na sve pozive koji stižu iz raznih društava, bilo da se radi o poslovnim skupovima ili o susretu sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Moguće je da ćete ćete se lepo provesti s društvom, posebno ako vam se pridruži osoba rođena u znaku Lava ili Raka. Budite spremni da napravite prvi korak prema nekome ko vam se dopada čak i ako se radi o jednoj Devici koja svaki čas menja stav prema vama. Na poslu vam se udvara Bik.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Moraćete nešto konkretno da uradite da bi vam partner poverovao da ste mu zaista privrženi. Neko će vas pozvati da sretnete negde u gradu, moguće da se raditi o jednom Lavu ili Vodoliji i verovatno ćete se tako organizovati da ćete stići da se vidite sa svima kojima ste to obećali. Ovan se trudi da vas fascinira dok su Blizanci previše okuprani finansijama i rešavanjem vaših zajedničkih poslovnih problema.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Danas sve zavisi od vašeg emotivnog statusa, šta zapravo želite i koliko možete. Ovo je povoljan dan za obavezivanje na duže staze - bračnu zajednicu i proširivanje porodice. Loš period na emotivnom polju je konačno iza vas - ulazite u novu i srećniju fazu. Ne bi bilo loše da preispitate svoje kriterijume i učinite sve što je potrebno da svoj život nastavite onako kako zaslužujete.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Tranzit Meseca vas čini nepoverljivim i svojeglavim i uvereni ste da svi drugi imaju više pažnje od vas. Moguće su rasprave sa partnerom oko nečega što je uvek bilo između vas dvoje kamen spoticanja.Ako ste spremni da uđete u novu vezu ili ste slobodni, nađite način kako da sebi obezbedite mnogo više slobodnog vremena i prihvatite poziv da se sretnete sa nekim u većem društvu.Pokušavate da se lepo provedete u krugu rodbine.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Ne odbijajte kontakt sa nekim s kim možda niste bili u sjajnim odnosima, možda sa Blizancima ili Devicom. Ako se radi o susretu na poslu ili o poznanstvu koje se još nije pretvorilo u ljubav, imate sve šanse da utičete na događaje. Trebalo bi da nađete vremena za jednu Vodoliju. Moguć je sastanak sa jednim Lavom.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti, važno je da ostvarite osnovni dogovor. Zadržite odredjenu meru opreza i mudrosti, nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna Vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama. Sugestija: Izbegavajte naporne ili konfliktne situacije.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Žene će biti posebno sklone da se zaljubljuju u starije muškarce ili u veoma ozbiljne, ambiciozne osobe, moguće one koji se bave nekim sportom ili se bave biznisom ali i medicinom. Tranzit Meseca preko znaka Raka tokom dana donosi mnogima mogućnost romanse na poslu, posebno sa osobama koje zbog posla često putuju.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Svaki vaš potez i pogled odaje koliko ste zaljubljeni..Prilično ste stidljivi i kao da se plašite sopostvenih osećanja,potpuno nepotrebno jer su uzajamna. Moguće da se radi o ljubavi iz mladosti.Ne bi trebalo da se opterećujete ljubomorom prema jednom Strelcu.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Moguće je da neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine, budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet. Potrudite se da završtite započeti posao u predvidjenom roku. U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj rekreaciji, opustite se.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Veoma ste svesni dešavanja oko vas i vrlo je moguće da ćete usvojiti nečije mišljenje. Pa ipak, ne budite previše otvoreni prema ljudima koje ne poznajete dovoljno. Postoji opasnost da vas uvredi nečiji nepromišljeni komentar. Najprijatnije se osećate u društvu osoba od poverenja. Takođe, danas nađite vremena da uživate u nekim materijalnim stvarima.
Podeli sa prijateljima