Nedeljni horoskop za 03.08.15

Ovan (21. mart -19. april)


Moraćete nešto konkretno da uradite da bi vam partner poverovao da ste mu zaista privrženi. Neko će vas pozvati da sretnete negde u gradu, moguće da se raditi o jednom Lavu ili Vodoliji i verovatno ćete se tako organizovati da ćete stići da se vidite sa svima kojima ste to obećali. Ovan se trudi da vas fascinira dok su Blizanci previše okuprani finansijama i rešavanjem vaših zajedničkih poslovnih problema.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Ne dajete na znanje šta prema kome osećate,jer se plašite priča ali i pored toga mnoge su oči uprte u vas.Što ste mlađi,to budite oprezniji u odnosima sa suporotnim polom,jer ste pomalo naivni.Ako vam se dopada osoba koja nosi neku vrstu uniforme, moguća je tajna romansa.Moguće su rasprave po nekim bitnim pitanjima.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


U dobrom ste raspoloženju i samo od vas zavisi da li će tako i ostati. Burne emocije su konačno iza vas. Najzad možete da uživate u zasluženom miru i spokojstvu. Ako nađete vremena, danas bi bilo dobro da započnete sa nekom fizičkom aktivnošću. Šetnja je odličan početak. Takođe, nastojte da ugodite sebi tako što ćete se počastiti nekom sitnicom.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Delujete pomalo nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni. Zbog loših procena moguće su neke dodatne komplikacije, koje dovode u pitanje nastavak zajedničke akcije. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći koju možete da osetite. Sugestija: Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Vaš partner ne zna šta mislite o vašoj vezi jer često menjate raspoloženje.Niste zadovoljni u potpunosti njegovim ponašanjem jer je često veoma posesivan.Moguće je da imate simpatiju na poslu.Nervirate se zbog ponašanja mlađeg člana porodice koji je prilično nedisciplinovan.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Tranzit Venere i Marsa vam ne odgovara baš zbog čega ste verovatno zaljubljeni u nekog ko vas u svemu podržava. Zbog Severnog Mesečevog čvora u Vagi pokušaćete da budete racionalni jer konjukcija sa Marsom vas čini spremnim da se postavite aktivnije u ljubavi, naročito ako je partner iste struke.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Nepovoljno postavljeni Sunce i Mesec prema vašem znaku možete vas dovesti u iskušenje da kažete i ono što ne mislite jer vam ni pozicija Marsa ne odgovara.Trebalo bi da pokušate da budete manje isključivi i da ne očekujete od partnera ono što sami niste spremni da mu date za uzvrat.Mogli bi biti danas preterano posesivni i ljubomorni.Ako ste slobodni, može vas zaintrigirati jedna Riba, Škorpija koja često putuje ili Ovan.. Neko jedva čeka da mu se javite.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Tranzit Marsa i Meseca donosi jake strasti ali i romantična osećanja posebeno uticaj mladog Meseca koji se oseća iz znaka Raka. Treba da se posvetite druženju sa onima koji su vam izrazito naklonjeni, moguće da se radi o nekom ko dolazi iz inostrasntva. Moguć je razgovor o zajedničkom putu sa stalnim partnerom, moguće sa Bikom ili Škorpijom.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Ovo nije sjajan dan za one koji su nespremni na neke ustupke. Imate na koga da se oslonite. Dobićete nekoliko mogućnosti za izlazak i verovatno ćete se odlučiti za jednog Lava koji vam se odavno već dopada a poznajete ga preko posla. Moguća je romansa sa umetnicim ili sa onim akoji su na neki način poznati u javnosti.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Vaš poslovni neuspeh objektivno ne predstavlja veliki gubitak, stoga odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite ili realne okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. U odnosu sa voljenom osobom, čini Vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje i dobro raspoloženje.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Lako vam polazi za rukom da ubedite osobu koja vam je draga da popusti u nečemu. Spremni ste da pređete preko nekih manjih nesuglasica i da partneru date na znanje da imate poverenja u njega bez obzira što često menja raspoloženje.Moguć je susret sa nekadašnjom simpatijom.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Pokušavate da iskoristite snagu Crnog Meseca Lilita koji vam omogućava da ostvarite dobru komunikaciju sa jednim Vodolija ili nekom Vagom.Zbog nečega nećete propustiti da se udvarate jednom Ovnu ili Blizancima. U večernjim satima prevariće vas intuicija i vi ćete napraviti pogrešan korak.
Podeli sa prijateljima