Nedeljni horoskop za 06.10.15

Ovan (21. mart -19. april)


Veoma ste svesni dešavanja oko vas i vrlo je moguće da ćete usvojiti nečije mišljenje. Pa ipak, ne budite previše otvoreni prema ljudima koje ne poznajete dovoljno. Postoji opasnost da vas uvredi nečiji nepromišljeni komentar. Najprijatnije se osećate u društvu osoba od poverenja. Takođe, danas nađite vremena da uživate u nekim materijalnim stvarima.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Lav vam može biti neka vrsta opsesije, naročito ako ste ga nedavno upoznali. Trudite se da nađete najbolji način kako da date na znanje nekoj Ovnu ili Lavu da niste ni malo ravnodušni. Potrebno vam je osećanje slobode a imate puno obaveza.Slobodne Vage mogu biti zainteresovane za vas da se sretnu sa jednim Bikom
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Imate priliku da se sretnete sa jednom Vagom ili nekim drugim Strelcem, moguće u večernjim satima i sa Rakom ili Ribama koje poznajete preko posla. Ako ste muškarac,na poslu često viđate osobu koja deluje prividno nezainteresovano, u stvari će vrlo brzo krenuti u direktno udvaranje.Ako se radi o Ovnu ili Vodoliji, veza sa njima bi mogla biti nešto o čemu ste samo mogli da maštate. Ipak, većina predstavnika vašeg znaka voli da na duže staze bude u vezi sa nekim ko je veoma stabilan, pouzdan i spreman da donosi praktična rešenja.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Žene će biti posebno sklone da se zaljubljuju u starije muškarce ili u veoma ozbiljne, ambiciozne osobe, moguće one koji se bave nekim sportom ili se bave biznisom ali i medicinom. Tranzit Meseca preko znaka Raka tokom dana donosi mnogima mogućnost romanse na poslu, posebno sa osobama koje zbog posla često putuju.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


U dobrom ste raspoloženju i samo od vas zavisi da li će tako i ostati. Burne emocije su konačno iza vas. Najzad možete da uživate u zasluženom miru i spokojstvu. Ako nađete vremena, danas bi bilo dobro da započnete sa nekom fizičkom aktivnošću. Šetnja je odličan početak. Takođe, nastojte da ugodite sebi tako što ćete se počastiti nekom sitnicom.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Moguće je da neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine, budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet. Potrudite se da završtite započeti posao u predvidjenom roku. U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj rekreaciji, opustite se.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Nemojte da sumnjate u sebe i vlastite sposobnosti. Treba da budete snažni, čak i kada vam neke stvari ne polaze za rukom. Najveći izazov vam danas predstavljaju nejasne, maglovite stvari, u kojima bi se retko ko uspešno snašao. Pokušajte da izvučete najbolje iz situacije. Sve dok budete zadržali samopouzdanje, stvari će se odvijati u željenom pravcu.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Pokušaćete da budete razumni i da odlite snagama podsvesti koje vas teraju da se ponašate otvorenije i pristupačnije nego što biste želeli. Vaša tajna želja je neko veoma komunikativan ko moguće često putuje. Verujete u mogućnost ostvarenja dobrog odnosa sa Blizancima ili Lavom.Neka druga Vaga misli na vas.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Bićete mnogo bolji u rešavanju praktičnih problema zajedno sa partnerom nego što ćete biti spremni da sa njim provodite romantične momente udvoje. On možda upravo to i očekuje od vas zato se potrudite da mu date na znanje koliko vam je stalo da bude srećan sa vama.Slobodni Strelci misle na nekog koga su upoznali negde na putu ili u okviru poslovnih kontakata. Dobro ćete se razumeti sa jednim Lavom ili Vodolijom koji su oduvek imale dovoljno vremena za vas.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Ljubavni život bi mogao da vam bude daleko kvalitetniji ako ne biste bili previše kritički nastrojeni, što će vam neko zameriti, najverovatnije stalni partner. Tražite povod da biste se sreli sa nekim ko vam je odavno simpatičan ali je moguće da se radi o nekom ko nije slobodan.Slobodne Jarci očekuju da ih neko podrži u nečemu što im je veoma bitno, moguće u nečemu što se tiče umetničkog projekta.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Ukoliko se partner slične struke vašoj ne treba da se pitate da li su osećanja uzajamna potpuno sigurni u to.Ako ste žena,vaš partner će vas obradovati lepim poklonom.Muškarcima Ribama se dopada žena koja nije slobodna.Pokušavate da se nađete pri ruci svima koji to od vas očekuju.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Pažljivije analizirajte nove dogadjaje ili važne promene na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava Vaš uticaj ili zasluge koje imate u zajedničkoj akciji. Uporno pokušavate da izbegnete neki vid emotivne odgovornosti pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne. Ponekad je stvarnost drugačija od onoga što Vam se čini. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.
Podeli sa prijateljima