Nedeljni horoskop za 23.05.15

Ovan (21. mart -19. april)


Pokušajte da se bolje organizujete i da posvetite sebi više vremena,jer se verovatno sa partnerom nećete moći da dogovorite oko onoga što želite, naročito ako se radi o Raku ili Ribama koji su u poslednje vreme prilično svojeglavi.Partner je izuzetno samovoljan ili vam se tako čini pošto je Mars loše postavljen u prema vašem znaku i potrebno vam je u večernjim satima mnogo taktičnsti da biste uspeli da ga ubedite u ono što želite.Danas imate potrebu za odmorom i samoćom.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Savršeno vam odgovara atraktivna osoba koja vodi bogat društveni život jer su asteroidi ljubavi tako postavljani prema vašem znaku da očekujete od partnera tj. partnerke da pokažu inicijativu.. Čuvajte se sopstvenih misli, naročito ljubomore i preteranog maštanja. Imate potrebu za tajnim flertom.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Bićete mnogo bolji u rešavanju praktičnih problema zajedno sa partnerom nego što ćete biti spremni da sa njim provodite romantične momente udvoje. On možda upravo to i očekuje od vas zato se potrudite da mu date na znanje koliko vam je stalo da bude srećan sa vama.Slobodni Strelci misle na nekog koga su upoznali negde na putu ili u okviru poslovnih kontakata. Dobro ćete se razumeti sa jednim Lavom ili Vodolijom koji su oduvek imale dovoljno vremena za vas.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Tranzit Meseca vas čini nepoverljivim i svojeglavim i uvereni ste da svi drugi imaju više pažnje od vas. Moguće su rasprave sa partnerom oko nečega što je uvek bilo između vas dvoje kamen spoticanja.Ako ste spremni da uđete u novu vezu ili ste slobodni, nađite način kako da sebi obezbedite mnogo više slobodnog vremena i prihvatite poziv da se sretnete sa nekim u većem društvu.Pokušavate da se lepo provedete u krugu rodbine.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Veoma ste svesni dešavanja oko vas i vrlo je moguće da ćete usvojiti nečije mišljenje. Pa ipak, ne budite previše otvoreni prema ljudima koje ne poznajete dovoljno. Postoji opasnost da vas uvredi nečiji nepromišljeni komentar. Najprijatnije se osećate u društvu osoba od poverenja. Takođe, danas nađite vremena da uživate u nekim materijalnim stvarima.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Bilo bi dobro da danas oraganizujete sedeljku kod kuće, primite goste, družite se sa ljudima ili se vidite sa strarim društvom.Možete neočekivano sresti nekoga na koga duže vreme mislite. Mogli biste imati prijatno poslepodne ili veče. Ako međutim dobijete poziv da vi negde odete u goste, rado ćete to prihvatiti.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Tranzit Venere i Marsa vam ne odgovara baš zbog čega ste verovatno zaljubljeni u nekog ko vas u svemu podržava. Zbog Severnog Mesečevog čvora u Vagi pokušaćete da budete racionalni jer konjukcija sa Marsom vas čini spremnim da se postavite aktivnije u ljubavi, naročito ako je partner iste struke.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Može se desiti da budete nepravedni prema nekome ko vam je odan ali vi to nećete biti u stanju da shvatite ili da cenite koliko bi trebalo zato što ste previše okupirani svojim stavovima od kojih ne odstupate. Ne bi bilo loše da danas pokažete više strpljenja u okviru porodičnih dogovora ili ako planirate da sa partnerom izađete negde na neki porodični ili familijarni skup da ne ulazite u rasprave po nekim pitanjima po kojima znate da se mnogi neće složiti sa vama.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Ovo nije sjajan dan za one koji su nespremni na neke ustupke. Imate na koga da se oslonite. Dobićete nekoliko mogućnosti za izlazak i verovatno ćete se odlučiti za jednog Lava koji vam se odavno već dopada a poznajete ga preko posla. Moguća je romansa sa umetnicim ili sa onim akoji su na neki način poznati u javnosti.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Nekoliko osoba koje viđate preko posla pokazivaće koliko im značite moguće nudeći vam poziv za izlazak.Ovo je sajajan dana za vas posebno ako želite nekom da pokažete šta osećate za ostvarenje dobrog partnerskog odnosa kako u ljubavi tako i na poslu. Ipak, romantični deo vaše prirode, biće sasvim zadovoljen.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Sve nedoumice ili dileme rešite do večernjim sati kada vam tranzit Meseca neće odgovarati. Imate veliku potrebu da ostvarite romantičnu vezu sa nekim koga ne poznajete dovoljno a koga ste nedavno upoznali. Ukoliko ste muškarac, predstoji vam veza sa mladolikom osobom koja je uz to i pričljiva. Mnogi misle a se ponašate prilično čudno u poslednje vreme.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Nepovoljno postavljeni Sunce i Mesec prema vašem znaku možete vas dovesti u iskušenje da kažete i ono što ne mislite jer vam ni pozicija Marsa ne odgovara.Trebalo bi da pokušate da budete manje isključivi i da ne očekujete od partnera ono što sami niste spremni da mu date za uzvrat.Mogli bi biti danas preterano posesivni i ljubomorni.Ako ste slobodni, može vas zaintrigirati jedna Riba, Škorpija koja često putuje ili Ovan.. Neko jedva čeka da mu se javite.
Podeli sa prijateljima