Nedeljni horoskop za 22.10.14

Ovan (21. mart -19. april)


Nikome ne odgovara da sa vama bude u lošim odnosima ali vi ne odstupate od onogašto ste obećali niti od svojih prinicipa čak i kada je ljubav u pitanju. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što bi o vama mogao da priča jedan Ovan koji je više puta dao na znanje da ste na ga nečim povredili. Slobodne Ribe mogu očekivati poziv od jednog Raka.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Osećate se nemoćnim da uradite ono što se od vas očekuje, naročito ako je vaš partner impulsivna osoba koja ne želi da dopusti da bilo ko manipuliše njim tj. njom. Trudite se da nađete najbolji način kako da rešite jednu prilično osetljivu situaciju koja se tiče verovatno vaših zajedničkih finansija ili stila života. Dobićete poziv za posetu u nečijem domu. Nekome je veoma bitno da se sretne sa vama.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Imate priliku da se sretnete sa jednom Vagom ili nekim drugim Strelcem, moguće u večernjim satima i sa Rakom ili Ribama koje poznajete preko posla. Ako ste muškarac,na poslu često viđate osobu koja deluje prividno nezainteresovano, u stvari će vrlo brzo krenuti u direktno udvaranje.Ako se radi o Ovnu ili Vodoliji, veza sa njima bi mogla biti nešto o čemu ste samo mogli da maštate. Ipak, većina predstavnika vašeg znaka voli da na duže staze bude u vezi sa nekim ko je veoma stabilan, pouzdan i spreman da donosi praktična rešenja.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Stalni partner gubi nerve za svaku sitnicu,moguće da ga nervira šef. Niste zadovoljni svojim ljuvavnim životom ali ne morate mnogo da se trudite,neko na poslu će vam vrlo brzo prići i dopašće vam se na prvi pogled.Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Ovnom.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Moguće je da neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine, budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet. Potrudite se da završtite započeti posao u predvidjenom roku. U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj rekreaciji, opustite se.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Nalazite se u poziciji da donosite nove i ozbiljne odlukevezane za vašu budućnost. Danas prolazite kroz novu fazu duhovnog sazrevanja, bez obzira na vaš emotivni status. Danas ćete svakako proširiti vaše životno iskustvo. Prijatelji će vam davati značajnu podršku i savetovati vas i veoma je važno da ne odbijate njihovu pomoć.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Nadate se susretu sa nekim s kim ste nedada radili,i sa kim biste želeli da obnovite vezu.Neko potpuno nepoznat,moguće jednan Jarac koga ćete upoznati preko posla,može vam zapasti za oko,ali i vi njemu.Nemojte praviti ljubomorne scene jednom Lavu ili nekom Ovnu.Verujete da ste na pravom putu da uspostavite dobru saradnju.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Sva vaša skromnost dolazi do izražaja u ljubavnom životu, jer vas tranzit Meseca čini pasivnim do večernjih sati i ponašate se kao da ne možete da upravljate svojim životom nego to treba da čine drugi. Ako ste muški predstavnik ovog znaka, moraćete da budete pričljiviji ili ćete imati potrebu da nekom pokažete koliko ste zainteresovani da se nastavi vaša veza.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Vaš poslovni neuspeh objektivno ne predstavlja veliki gubitak, stoga odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite ili realne okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. U odnosu sa voljenom osobom, čini Vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje i dobro raspoloženje.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Nekoliko osoba koje viđate preko posla pokazivaće koliko im značite moguće nudeći vam poziv za izlazak.Ovo je sajajan dana za vas posebno ako želite nekom da pokažete šta osećate za ostvarenje dobrog partnerskog odnosa kako u ljubavi tako i na poslu. Ipak, romantični deo vaše prirode, biće sasvim zadovoljen.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Ovo nije vaš dan, jer vam ne odgovar pozicija Meseca i i Marsa u Lavu, možete biti previše impulsivni jer vas pomalo zbunjuje nečije ponašanje prema vama.Nemojte oklevati ako vam neko bude uporno davao komplimente ili vam bude slao provokativne sms poruku. Odgovorite duhovito i otkrijte karte ako se radi o nekome ko vam se dopada.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.
Podeli sa prijateljima