Nedeljni horoskop za 02.10.14

Ovan (21. mart -19. april)


Mnogo toga što se dešava na polju ljubavi nije vam jasno a „krivci“ su moguće asteroidi, posebno Eros i Fantazija kao i tranzit Plutona. Moguće da ste zaljubljeni u nekog Jarca ili u nekog ko nije slobodan. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vas izuzetno ceni.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Danas imate potrebu da se osamite ali bi ipak trebalo da nađete vremena za Raka ili Lava, naročito ako se radi o nekom ko vas dugo već nije video a nekada je bio vaša simpatija.Mogući su konflikti sa mlađim članovima porodice ili kolegom koji vam se uporno udaa. Zamerićete im da su neodgovorni i neprincipijelni.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Sva vaša skromnost dolazi do izražaja u ljubavnom životu, jer vas tranzit Meseca čini pasivnim do večernjih sati i ponašate se kao da ne možete da upravljate svojim životom nego to treba da čine drugi. Ako ste muški predstavnik ovog znaka, moraćete da budete pričljiviji ili ćete imati potrebu da nekom pokažete koliko ste zainteresovani da se nastavi vaša veza.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Mesec, planeta promenljivog raspoloženja ali i popularnosti nalazi se u Raku gde je jak,zbog čega vam predstoji susret sa nekim ko vas nikako neće ostaviti na miru ako smatra da treba da budete zajedno. Ako ste ikada želeli da osnujete brak, naročito ako ste u dužoj vezi, danas ćete verovatno o tome razgovarati sa partnerom.Vaša popularnost donosi rezultate i vi, naročito ako niste slobodni, možete uživati u zajedničkom poslu sa partnerom. Društveni odnosi donose mnogo prijatnih zajedničkih momenata.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


Imate priliku da se sretnete sa jednom Vagom ili nekim drugim Strelcem, moguće u večernjim satima i sa Rakom ili Ribama koje poznajete preko posla. Ako ste muškarac,na poslu često viđate osobu koja deluje prividno nezainteresovano, u stvari će vrlo brzo krenuti u direktno udvaranje.Ako se radi o Ovnu ili Vodoliji, veza sa njima bi mogla biti nešto o čemu ste samo mogli da maštate. Ipak, većina predstavnika vašeg znaka voli da na duže staze bude u vezi sa nekim ko je veoma stabilan, pouzdan i spreman da donosi praktična rešenja.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Svaki vaš potez i pogled odaje koliko ste zaljubljeni..Prilično ste stidljivi i kao da se plašite sopostvenih osećanja,potpuno nepotrebno jer su uzajamna. Moguće da se radi o ljubavi iz mladosti.Ne bi trebalo da se opterećujete ljubomorom prema jednom Strelcu.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


U dobrom ste raspoloženju i samo od vas zavisi da li će tako i ostati. Burne emocije su konačno iza vas. Najzad možete da uživate u zasluženom miru i spokojstvu. Ako nađete vremena, danas bi bilo dobro da započnete sa nekom fizičkom aktivnošću. Šetnja je odličan početak. Takođe, nastojte da ugodite sebi tako što ćete se počastiti nekom sitnicom.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Tranzit Meseca vas čini nepoverljivim i svojeglavim i uvereni ste da svi drugi imaju više pažnje od vas. Moguće su rasprave sa partnerom oko nečega što je uvek bilo između vas dvoje kamen spoticanja.Ako ste spremni da uđete u novu vezu ili ste slobodni, nađite način kako da sebi obezbedite mnogo više slobodnog vremena i prihvatite poziv da se sretnete sa nekim u većem društvu.Pokušavate da se lepo provedete u krugu rodbine.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Ukoliko se partner slične struke vašoj ne treba da se pitate da li su osećanja uzajamna potpuno sigurni u to.Ako ste žena,vaš partner će vas obradovati lepim poklonom.Muškarcima Ribama se dopada žena koja nije slobodna.Pokušavate da se nađete pri ruci svima koji to od vas očekuju.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Nikome ne odgovara da sa vama bude u lošim odnosima ali vi ne odstupate od onogašto ste obećali niti od svojih prinicipa čak i kada je ljubav u pitanju. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što bi o vama mogao da priča jedan Ovan koji je više puta dao na znanje da ste na ga nečim povredili. Slobodne Ribe mogu očekivati poziv od jednog Raka.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Pokušavate da iskoristite snagu Crnog Meseca Lilita koji vam omogućava da ostvarite dobru komunikaciju sa jednim Vodolija ili nekom Vagom.Zbog nečega nećete propustiti da se udvarate jednom Ovnu ili Blizancima. U večernjim satima prevariće vas intuicija i vi ćete napraviti pogrešan korak.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Lav vam može biti neka vrsta opsesije, naročito ako ste ga nedavno upoznali. Trudite se da nađete najbolji način kako da date na znanje nekoj Ovnu ili Lavu da niste ni malo ravnodušni. Potrebno vam je osećanje slobode a imate puno obaveza.Slobodne Vage mogu biti zainteresovane za vas da se sretnu sa jednim Bikom
Podeli sa prijateljima