Nedeljni horoskop za 27.01.15

Ovan (21. mart -19. april)


Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte podcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete pomalo konfuzno pred saradnicima i zbog toga Vaša objašnjenja ne zvuče dovoljno ubedljivo. Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir. Sugestija: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.
Podeli sa prijateljimaBik (20. april - 20. maj)


Trudite se da budete što zanimljiviji u društvu i spremni ste da se upustite u vezu koja možda neće potrajati ali će vam biti veoma prijatno, dok traje, naročito ako se radi o jednom Lavu. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko je sličan vama po temperamentu. Bićete uspešni udvaranju jednoj Vagi. U večernjim satima moguć je susret sa jednim Bikom, Rakom ili Lavom. Naglašen znak Lava , Raka i Škorpije odgovara onim muškarcima Vodolijama kojima se dopada neka svetlokosa dama. Ako ste ženski predstavnik ovog znaka, moguće da će vam se dopasti sportista koji često putuje u inostranstvo.
Podeli sa prijateljimaBlizanci (21. maj - 20. jun)


Poslovni kontakti pružaju odličnu mogućnost za susrete sa osobama koje su komunikativne, ambiciozne, prijatne i vi ćete najverovatnije otići negde zajdno, naročito ako ste na poslovnom putu u inostranstuv. Odnosi sa Vagom mogu biti mnogo bolji naročito ako imate zajednički hobi.Emotivni život vam nije prioritet ali ako ste duže u vezi i ako ste želeli da se sa partnerima dogovorite oko nekih bitnih zajedničkih pitanja, dan je prilično dobar, naročito ako se od vas očekuj i da budete finasijski jača strana u vezi.
Podeli sa prijateljimaRak (21. jun - 22. jul)


Danas imate potrebu da se osamite ali bi ipak trebalo da nađete vremena za Raka ili Lava, naročito ako se radi o nekom ko vas dugo već nije video a nekada je bio vaša simpatija.Mogući su konflikti sa mlađim članovima porodice ili kolegom koji vam se uporno udaa. Zamerićete im da su neodgovorni i neprincipijelni.
Podeli sa prijateljimaLav (23. jul - 22. avgust)


U dobrom ste raspoloženju i samo od vas zavisi da li će tako i ostati. Burne emocije su konačno iza vas. Najzad možete da uživate u zasluženom miru i spokojstvu. Ako nađete vremena, danas bi bilo dobro da započnete sa nekom fizičkom aktivnošću. Šetnja je odličan početak. Takođe, nastojte da ugodite sebi tako što ćete se počastiti nekom sitnicom.
Podeli sa prijateljimaDevica (23. avgust - 22. septembar)


Iako je Merkur, vladalac vašeg znakau retrogradnom hodu, moći ćete da se sretenete sa nekim ko vam je naklonjen ali nema uvek strpljenja za vas. U tom slučaju ne računajte mnogo na svoju pamet, jer vam u ljubavi neće mnogo pomoći osim ako ne treba da analizirate razloge nečijeg odbojnog stava. I to je samo privid, zato se prepustite emocijama.Nemojte mešati posao i ljubav, naročito ako pokušate da zavedete jednog Jarca, Raka ili Škorpiju.
Podeli sa prijateljimaVaga (23. septembar - 22. oktobar)


Ne možete da stignete da odgovorite na sve pozive koji stižu iz raznih društava, bilo da se radi o poslovnim skupovima ili o susretu sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Moguće je da ćete ćete se lepo provesti s društvom, posebno ako vam se pridruži osoba rođena u znaku Lava ili Raka. Budite spremni da napravite prvi korak prema nekome ko vam se dopada čak i ako se radi o jednoj Devici koja svaki čas menja stav prema vama. Na poslu vam se udvara Bik.
Podeli sa prijateljimaSkorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Vaš partner postavlja pred vas prevelike zahteve,posebno u finansijskom smislu.Dobićete poziv da se vidite sa jednom Vodolijom ili Ribama.Moguć je susret sa nekim ko dolazi iz inostranstva.Susret u teretani ili negde gde se okuplja mnogo mladog sveta.Bavite se uređenjem stambenog prostora u kome je moguće je da to radite sa mnogo entuzijazma ali s nedovoljno novca.
Podeli sa prijateljimaStrelac (22. novembar - 21. decembar)


Osećate se nemoćnim da uradite ono što se od vas očekuje, naročito ako je vaš partner impulsivna osoba koja ne želi da dopusti da bilo ko manipuliše njim tj. njom. Trudite se da nađete najbolji način kako da rešite jednu prilično osetljivu situaciju koja se tiče verovatno vaših zajedničkih finansija ili stila života. Dobićete poziv za posetu u nečijem domu. Nekome je veoma bitno da se sretne sa vama.
Podeli sa prijateljimaJarac (21. decembar - 19. januar)


Moraćete nešto konkretno da uradite da bi vam partner poverovao da ste mu zaista privrženi. Neko će vas pozvati da sretnete negde u gradu, moguće da se raditi o jednom Lavu ili Vodoliji i verovatno ćete se tako organizovati da ćete stići da se vidite sa svima kojima ste to obećali. Ovan se trudi da vas fascinira dok su Blizanci previše okuprani finansijama i rešavanjem vaših zajedničkih poslovnih problema.
Podeli sa prijateljimaVodolija (20. januar - 18. februar)


Dobro se slažete sa osobama rođenim u vodenim i zemljanim znacima ili sa onima koji kod vas pobuđuju određeno interesovanje, moguće da vas nečim intrigiraju. Ne napušta vas optimizam kada je u pitanju veza sa jednim Rakom, Bikom ili Jarcem. Mnogo ste bolje raspoloženi prema stalnom partneru nego u prethodnom periodu ali nemojte imati mnogo poverenja u svoju moć ubeđivanja ako vidite da se sa nečim ne slaže, dajte mu za pravo.
Podeli sa prijateljimaRibe (19. februar - 20. mart)


Potrebno je samo malo slobodnog vremena i rasterećenja od poslovnih obaveza i bićete izuzetno srećni.Neko je spreman da na svaki vaš mig sve ostavi i bude sa vama.Moguće da se radi o Biku,Vagi ili Strelcu. Želite da stignete da budete tamo gde se dešava nešto „interesantno“.
Podeli sa prijateljima